Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PMP va depune luni la BEC listele cu candidații la PE

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Elena Udrea: Listele sunt în etapa de definitivare
Elena Udrea: Listele sunt în etapa de definitivare

Partidul Mișcarea Populară (PMP) va depune luni la BEC listele cu candidați la europarlamentare, nu înainte de a le valida și în teritoriu, a declarat sâmbătă deputatul Elena Udrea, la o dezbatere pe tema administrației locale.

“Vom avea o ultimă etapă a definitivării listelor, conform statutului, este vorba de validarea acestora în teritoriu și ea se desfășoară începând de duminică, ultima zi a acestei etape, iar luni vom depune listele la Biroul Electoral Central”, a precizat Udrea.

Cât privește candidatura Elenei Băsescu, Udrea a spus că aceasta are deja semnăturile necesare pentru a candida ca independent, dar nu și-a exprimat încă intenția de a candida pe listele Mișcării Populare.

“Încă nu și-a exprimat intenția de a veni pe listele Mișcării Populare. Eu cred că o candidatură ca în 2009, pentru că Elena Băsescu a mai candidat independent, așa a ajuns europarlamentar, ar lua și din voturile PMP. Noi suntem un partid care crește, dar ne dorim un scor cu două cifre. Orice procent rupt din procentul MP înseamnă mult pentru noi. Noi sperăm și credem că în 2016 vom fi un partid de 30%. Deocamdată, PMP are un scor de două cifre, peste 10%, știm că mobilizarea la vot este importantă, asta înseamnă că nu dorim să pierdem niciun vot”, a subliniat deputata.

Udrea a adăugat că, dacă ar candida pe listele PMP, Elena Băsescu ar fi cap de listă.

“Noi suntem singurul partid care și-a votat lista de candidați, noi avem o regulă pe care am votat-o în partid, avem o regulă conform căreia europarlamentarii în funcție dacă vor să candideze sunt primii pe listă. Deci, dacă Elena Băsescu vine la MP, atunci ea va fi probabil alături de Cristian Preda”, a afirmat ea.

Cât privește mitingul organizat de PDL la Cluj-Napoca, Udrea a apreciat că orice protest împotriva Guvernului este binevenit.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns