Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Tânăr prins cu 200 litrii de tuică destinați comercializării

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Tarna Mare au identificat un tânăr care transporta o cantitate de ţuică în vederea comercializării.

Miercuri oamenii legii au identificat pe raza localităţii Valea Seacă pe Ionuţ M., de 20 de ani, care transporta în autoturismul pe care îl conducea cantitatea de 200 litri ţuică , în scopul comercializării şi fără a putea dovedi provenienţa acesteia.

Tânărul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 12/1990 cu amendă de 1000 lei, iar cei 200 litri ţuică în valoare de 3000 lei au fost ridicaţi în vederea confiscării.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

  1. Zilnic se publica,confiscarea de: tuica,alcool,tigari,parfumurii,si multe alte produse destinate comercealizari,toata lumea se bucura pentru faptul ca poate intram odata in legalitate,dar tare suntem curiosii in final ce se intampla cu marfa confiscata ? oare nu tot la cei care o confisca ajunje ? DA TOT LA CEII CARE O CONFISCA AJUNGE , prin metode mai putin ORTODOXE,poate DGA si DNA,ar putea sa ne combata,dar e greu de crezut ca vor faceo vreodata.multumesc.

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Un tânăr din Valea Seacă a furat banii unei femei

Pe lângă acţiunile poliţiştilor rutieri ce au urmărit prevenirea accidentelor de circulaţie, duminică au acţionat şi poliţiştii de siguranţă publică şi cei de investigaţii criminale, pentru ca sătmărenii să-şi petreacă sfârşitul de săptămână în linişte.