Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Voleibalistele de la CSM CS Adep în play-off-ul Diviziei A2

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Obiectiv: calificarea la barajul pentru promovarea în A1

volei

Așa cum se știe, după încheierea sezonului regulat, echipa de volei feminin CSM-CS Adep Satu Mare s-a clasat pe locul 2 în serie și și-a câștigat dreptul de a participa la barajul de promovare în prima ligă a României. Acest baraj, play-off cum mai este denumit, cuprinde două faze.

Mai întâi, primele patru clasate din fiecare serie își dispută două locuri pentru participarea la barajul de promovare în Divizi A1. Apoi, după un alt turneu, la care participă câte două echipe din cele două serii, primele două clasate promovează în primul eșalon al României.

Revenind la seria A2 Vest, CSM CS Adep, va participa la turneul organizat la Cluj. La startul acestui turneu se mai află Universitatea, Banatul Caransebeș și CSU Medicina Tg. Mureș. Turneul se va disputa pe parcursul a trei zile, de duminică 30 martie și până marți 1 aprilie.

Iar, și aici vine supriza, echipa sătmăreană merge la Cluj cu intenția fermă de a se clasa pe unul din primele două locuri, de a se califica la baraj iar apoi, de ce nu, de a ataca promovarea în Divizia A1. “Am discutat cu conducerea clubului, cu conducerea Primăriei, cu primarul Dorel Coica personal, și avem asigurat tot sprijinul lor. Vrem să ajungem la baraj. Și chiar mai sus. În ciuda tinereții lotului, consider că avem valoarea necesară de a promova în primul eșalon” ne-a declarat antrenorul Adrian Pricop cel de care se leagă toate succesele echipei sătmărene de la înființarea ei.

Trebuie să recunoaștem că este un obiectiv îndrăzneț. Un vis chiar. Dar un obiectiv, un vis, care poate fi atins. Ar fi o premieră absolută pentru sportul sătmărean.

Dar iată-le pe cele care se vor lupta pentru un loc în elita voleiului din România: Adriana Matei, Alexandra Molnar, Alexandra Mișca, Beata Vajda, Daiana Adamcsik, Denis Mocar, Angelica Podină, Natalia Preda, Andrea Maxim, Natalia Acs. Antrenor: Adrian Pricop. Mult succes fetelor!

Programul echipei sătmărene:

– CSM CS Adep – Banatul Caransebeș, duminică, 30 martie, ora 12.00

– CSM CS Adep – Universitatea Cluj, luni 31 martie, ora 16.00

– CSM CS Adep – Medicina Tg.Mureș, marți 1 aprilie, ora 14.00.

Toate meciurile se vor juca în Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns