Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Berbec (20 martie - 20 aprilie)
Berbec (20 martie – 20 aprilie)

HOROSCOP Informația Zilei 28.03

Ne aflăm în zodia BERBEC

BERBEC. Decizia pe care o vei lua astăzi, ar putea avea și o latură negativă. Chiar dacă tu consideri că este cea mai bună alegere pentru tine, e posibil ca altul să nu fie la fel de încântat de hotărârea ta, pentru că s-ar putea simți dezavantajat.

 

TAUR. Ai încheiat cu brio o etapă a activității în care ai investit multă energie și poți fii mulțumit de nivelul la care ai ajuns. Ți-ai atins scopul și ceea ce ai realizat acum, îți va putea fi de mare folos și la proiectele tale din perioada următoare.

 

GEMENI. Căminul tău este locul unor evenimente promițătoare la care toți cei dragi iau parte cu multă plăcere. Au loc doar momente distractive și oricât de mult ați avea de lucru, muncind împreună merge repede, iar rezultatele se apropie.

 

RAC. Nu poți pune la suflet toate neajunsurile altora, iar dacă lucrurile tale merg bine, nu trebuie să ascunzi că te simți bine. Ai o stare generală optimistă, datorită unor evenimente care au loc în viața sau în cariera ta și te ajută să progresezi.

 

LEU. Ați avea nevoie de ceva stimulent în familie, care să vă oblige pe toți să vă implicați într-o acțiune de interes comun. În ultima vreme nu prea era nimic ce să vă adune pe toți la un loc și prea ați început să vă îndepărtați unii de alții.

 

FECIOARĂ. Viața de familie este liniștită, plăcută pentru că anumite evenimente frumoase animă puțin atmosfera și vă apropie mai mult. Aveți planuri comune și fiecare își aduce contribuția, deci tot ce v-ați propus să faceți, se va realiza.

 

BALANȚĂ. Organizează-ți bine munca și nu mai accepta și alte sarcini în plus pe lângă cele deja asumate, oricât de urgente ar fi ele. Învață și tu să mai spui și nu, la nevoie, pentru că nu ești superman ca să le poți rezolva tu singur pe toate.

 

SCORPION. Mai arată-ți din când în când puțin și fața sentimentală a sufletului tău, căci condițiile create te prezintă ca pe o persoană lipsită de iubire. Inima ta este plină de dragoste, dar ascunzi acest lucru, considerând că e punctul tău slab.

 

SĂGETĂTOR. Trebuie să pleci la drum, undeva, pentru a rezolva niște probleme în altă localitate și nu poți amâna. Te vei întoarce acasă mulțumit, cu toate treburile rezolvate și cu sentimentul misiunii îndeplinite, dar și extrem de obosit.

 

CAPRICORN. Veștile bune circulă repede și simți nevoia să împărtășești ultimele noutăți din viața ta cât mai multor persoane. Te întâlnești cu multă lume, ai o vorbă bună de spus tuturor, iar spiritul tău sensibil, dar vesel face bine și altora.

 

VĂRSĂTOR. Este o zi de succes, în care ambiția te duce la țeluri dintre cele mai înalte. Nici nu te-ai fi gândit vrodată că ai atâta energie în tine și dacă o canalizezi spre un proiect deosebit, rezultatele ce se conturează vor fi excepționale.

 

PEȘTI. Cariera ți se află în prim plan astăzi, datorită unui eveniment major, de care depinde reputația ta. Un examen important, o discuție decisivă pentru poziția ta la serviciu te obligă să discuți despre experiența ta cu maximă seriozitate.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 11.01 Ne aflăm în zodia CAPRICORN

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 15.11 Ne aflăm în zodia SCORPION