Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Locatarii din Micro 15 cer restricționarea plimbatului câinilor

Parcul din spatele bisericii a fost distrus
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Parcul din spatele bisericii a fost distrus
Parcul din spatele bisericii a fost distrus

O cititoare a cotidianului nostru, domiciliată pe Aleea Prahovei ne-a contactat telefonic în redacție pentru a relata că spațiul verde din spatele bisericii reformate din Micro 15 a devenit o adevărată junglă.

Reclamanta a arătat că ea locuiește la etajul IV, dar chiar și pe ea o deranjează ceea ce se petrece acolo. Între biserică și blocul în care stă se află un spaațiu verde, destul de ascuns de ochii lumii și tocmai de aceea acolo vin toți copiii din zonă să se joace și strigă toată ziua sub geamurile locatarilor, acolo își plimă câinii toți proprietarii partutedelor din zonă, toată iarba fiind plină de excrementele animalelor și acolo își găsesc cuib și boschetarii pe timp de noapte.

Cititoarea roagă autoritățile abilitate să acorde mai multă atenție și acestei zone, să-i mai amendeze din când în când pe proprietarii de câini care nu culeg mizerie după animalele lor, sau cel mai biune ar fi să interzică plimbatul acestora în spațiul respectiv. Cu circa doi ani în urmă s-a făcut parc și acolo, la fel ca în fața blocului vecin, dar în zona sus menționată totul este distrus. Degeaba există teren de joacă în cartier, copiii nu se duc acolo, preferă să stea toată ziua lângă bloc și să distrugă parcul.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

3 comentarii

Lasă un răspuns