Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Începe Campionatul Mondial de scrimă la cadeți și juniori

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Unde avem și trei campioni de la CS Satu Mare

scrima2

Din 3 aprilie și până în 12 aprilie, localitatea Plovdiv din Bulgaria va găzdui Campionatul Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori. România va fi reprezentată de 36 de sportivi, printre care se află și trei de la CS Satu Mare. Trei sportivi, trei proaspăt campioni naționali.

Prima care va intra în competiție va fi Alexandra Lazin, la cadeți floretă feminin (în 3 aprilie – grupe și eliminare directă în 64, iar în 4 aprilie – eliminare directă în 31). Benjamin Bodo va trage în 5 aprilie la cadeți floretă masculin, finalele fiind programate o zi mai târziu.

Trecem la juniori acolo unde la floretă masculin îl avem Bogdan Dascălu, cel mai bun sportiv la această categorie din România. Dascălu începe concursul în 8 aprilie, iar în 9 sunt programate finalele. Floretiștii îl vor avea alături pe antrenorul sătmărean Attila File.

Tot la această ediție se va afla și sătmăreanca Amalia Tătăran (Dinamo București), care va trage în 7 aprilie, la juniori, spadă-feminin. Va fi însoțită de antrenorul de la clubul sătmărean, Francisc Csiszar.

Probele pe echipe la juniori sunt programate să se desfășoare după întrecerile individuale.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns