Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Zgonea îl acuză pe Băsescu că încearcă să influenţeze votul deputaţilor

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Valeriu Zgonea i-a scris lui Băsescu
Valeriu Zgonea i-a scris lui Băsescu

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, i-a trimis joi o scrisoare președintelui Traian Băsescu în care îi transmite că respinge orice încercare de influențare a votului deputaților și că proiectul de lege pentru aprobarea ordonanței privind majorarea accizei la carburanți își va urma cursul legislativ.

“Referitor la scrisoarea dumneavoastră privind proiectul de lege pentru aprobarea Ordonanței de Urgență pentru modificarea și completarea Codului fiscal, vă precizez următoarele: proiectul își va urma cursul legislativ în conformitate cu prevederile legale în vigoare, proiectul legislativ se află în dezbatere la Comisia de buget a Camerei. Fiecare deputat va avea posibilitatea să consulte raportul comisiei și în cadrul dezbaterii din plenul Camerei Deputaților să își exercite dreptul de vot în cunoștință de cauză”, se arată în scrisoarea lui Zgonea, remisă joi Agerpres.

Președintele Camerei adaugă că în acest context respinge orice încercare de influențare a votului deputaților.

“Având în vedere principiul separării puterilor în stat și faptul că mandatul parlamentarilor nu este unul imperativ resping orice încercare de influențare a votului membrilor Camerei Deputaților și vă cer, domnule președinte, să vă mențineți în limitele mandatului constituțional pe care l-ați primit”, încheie Zgonea.

Președintele Traian Băsescu i-a trimis miercuri o scrisoare președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, în care solicita respingerea prevederilor OUG 111/2013 referitoare la acciza pe carburanți.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns