Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Un șofer beat din Odoreu a produs un grav accident

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sâmbătă, în localitatea Odoreu, a avut loc un grav accident de circulaţie.

Şoferul unui autoturism Dacia, în vârstă de 60 de ani, pensionar, conducând sub influenţa băuturilor alcoolice, pe strada Republicii din Odoreu, nu a respectat semnificatia indicatorului ,,Oprire’’ intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar de către un bărbat de 32 de ani, din localitatea Apa, județul Satu Mare. In urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a unei tinere de 26 de ani, pasageră in autoturismul Audi şi a şoferului autoturismului Dacia.

În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorul auto de 60 ani, avea o îmbibaţie alcoolică de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

  1. da. 0,30 poate avea daca domnul era cam slab in raport cu inaltzimea, dar asta nu conteaza. Vreau sa spun, ca sunt mutli oameni mai in virsta care sunt foarte periculoshi, cam ca si cei de virsta de 18-25 de ani ori asha ceva. Ca a fost “depistat” cum spune doamna Cadar/Mihalca nu are prea mare afacere. ca are 0.00 ori 0.05 ori 0.3 (toate acestea se intimpla cind bei o jumatate de bere). Alchoolul nu a fost o problema… alta a fost problema. Ginditi-va un pic.

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Furturile de lemne continuă

Combaterea tăierii ilegale şi a furtului de material lemnos constituie una dintre priorităţile poliţiştilor sătmăreni, care acţionează pe această linie, depistând persoane suspectate de comiterea acestor infracţiuni silvice.