Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Radu Stroe a fost exclus din PNL

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Radu Stroe: E a treia oară când sunt exclus
Radu Stroe: E a treia oară când sunt exclus

Conducerea PNL a decis, marţi, excluderea din formaţiune a lui Radu Stroe. Fostul ministru de Interne a fost exclus din PNL, în favoarea acestei decizii votând 53 de liberali, 10 au votat împotrivă, iar unul s-a abţinut.

Conducerea PNL a votat propunerea de excludere din partid a vicepreşedintelui PNL Radu Stroe după ce grupul deputaţilor liberali a decis să solicite Biroului Politic al PNL să ia în discuţie situaţia fostului ministru de Interne.

Decizia finală în privinţa excluderii lui Stroe din PNL urmează a fi luată în cadrul Delegaţiei Permanente a partidului, conform Statutului PNL.

Propunerea de excludere a fost anunţată încă de luni, de liderul deputaţilor PNL, George Scutaru, dare a precizat că are mandatul colegilor pentru acest lucru. Mai mult, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a spus că îl consideră pe Stroe un trădător, relatează Gandul.

De altfel, Radu Stroe a devenit persona non-grata încă din timpul mandatului de ministru de Interne, când a fost acuzat, alături de fostul ministru de Finanţe, Daniel Chiţoiu, de apropiere de PSD, mai ales în timpul şedinţelor de guvern. Mai mult, Stroe a fost forţat să-şi dea demisia din fruntea ministerului, pe fondul declaraţiilor făcute în privinţa accidentului aviatic din Apuseni.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns