Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Barbara Walters, o legendă a televiziunii americane, va prezenta ultima ei emisiune pe 16 mai

Barbara Walters
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Barbara Walters
Barbara Walters

Barbara Walters, în vârstă de 84 de ani, o legendă a jurnalismului de televiziune din Statele Unite, se va retrage din activitate după ce va prezenta ultima ei emisiune pe 16 mai, punând astfel capăt unei cariere de peste 50 de ani, a anunţat, luni, postul ABC.

“Barbara Walters va spune «la revedere» emisiunilor de televiziune zilnice “, se afirmă în comunicatul publicat pe site-ul postului ABC, care precizează că renumita jurnalistă americană va continua să producă emisiunea sa, “The View”, un talk-show zilnic, şi va continua să aibă apariţii punctuale în acest program.

Barbara Walters, care a intervievat pe parcursul carierei sale câteva sute de vedete din showbiz şi personalităţi din alte domenii, a devenit, în 1976, prima femeie din lume care a prezentat un buletin informativ de seară la un post de televiziune.

Şi-a început cariera în 1961, la postul NBC, unde era coprezentatoare a emisiunii matinale “Today”, înainte de a se alătura echipei de la ABC în 1976. A fost pentru acest post coprezentatoare a emisiunii “20/20” şi a lansat apoi “The View”, în 1997.

“În această industrie există legende, există mituri şi există Barbara Walters”, a declarat Robert Iger, preşedintele Walt Disney Company, grupul care deţine postul ABC.

Sediul din New York al ABC News va primi numele celebrei prezentatoare americane.

O retrospectivă de două ore ce prezintă cariera Barbarei Walters va fi difuzată în seara de 16 mai, la capătul unei săptămâni în care postul ABC va difuza mai multe emisiuni dedicate jurnalistei americane.

De-a lungul anilor, Barbara Walters a realizat peste 800 de interviuri, inclusiv cu personalităţi politice precum Fidel Castro, Anwar Sadat, Menahem Beghin, Boris Elţîn, Bashar al-Assad şi toţi preşedinţii şi primele doamne din Statele Unite, începând cu administraţia Richard Nixon şi până în prezent.

Barbara Walters a intervievat şi staruri din industria de divertisment, precum Michael Jackson, Tom Cruise şi Angelina Jolie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

  1. aici este adevarul. doamna este de 84 de ani, si nu de 44 cum arata in poza.

    Barbara Walters 2011.jpg

    Walters in New York City, June 2011

    Born
    Barbara Jill Walters
    September 25, 1929 (age 84)
    Boston, Massachusetts, U.S.

    Occupation
    Journalist

    Years active
    1961–present

    Notable credit(s)
    Co-anchor and contributor of ABC News (1976-2014)
    Today show anchor (1961–1976)
    Not For Women Only host (1971–1976)
    ABC Evening News anchor (1976–1978)
    20/20 host (1984–2004)
    The View creator/co-host (1997–2014)

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informatia Zilei 01.06 Ne aflam in zodia GEMENI