Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

LPS Satu Mare vicecampioană națională la ONSS, volei fete

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Din lot au lipsit două jucătoare de bază

volei

Orașul Craiova a găzduit etapa finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSS), la volei fete, eleve de liceu. Județul Satu Mare a fost reprezentat de echipa Liceului cu Program Sportiv, echipă care se confundă practic cu cea a CSM-lui care activează în Divizia A2.

Echipa sătmăreană a evoluat bine pe parcursul turneului, chiar foarte bine până la finală. Elevele lui Adrian Pricop și Ovidiu Groza au câștigat neînvinse grupa, după scoruri identice, 3-0 cu Unirea Focșani, Colegiul Titulescu Craiova și Colegiul Mihai Viteazu Ploiești. Apoi, în semifinale, sătmărencele au câștigat cu 3-0 meciul cu Centrul de Excelență Blaj.

În finală, ultimul act al competiției, LPS Satu Mare a întâlnit echipa similară din Târgu Mureș. Oarecum surprinzător, echipa mureșană a câștigat meciul, dar și titlul de campioană, după un 3-0 sec administrat sătmărencelor. Dar echipa noastră are scuza absenței din lot a două jucătoare de bază, Beata Vajda și Adrian Matei, ambele aflate la lotul de cadete al României.

Componența echipei sătmărene a fost următoarea: Denisa Mocar, Diana Adamcsik, Natalia Preda, Alexandra Molnar, Alexandra Mișca, Natalia Acs, Andreea Maxim.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns