Image 1
Image 2

Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost lovit în cap

Sigla Informatia Zilei
Luni seară, poliţiştii Secţiei 7 Carei, au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că pe raza localităţii Berveni un bărbat a fost lovit.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Luni seară, poliţiştii Secţiei 7 Carei, au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că pe raza localităţii Berveni un bărbat a fost lovit.

Ajunşi la faţa locului oamenii legii au aplanat conflictul şi au stabilit ce s-a întâmplat. Un bărbat de 40 de ani în timp ce se afla în faţa locuinţei sale , achiziţionată recent în localitate , pe fondul unor neînţelegeri mai vechi s-a angrenat în discuţii contradictorii cu vecinul său de 27 de ani, care l-a lovit cu o bâtă în zona capului. Victima a fost transportată la Spitalul Carei pentru îngrijiri medicale. Agresorul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire .

 

1 comentariu

Lasă un răspuns

Connect with

IFPLUS POLIȚIA DE FRONTIERĂ

De unde se cumpără permise false de conducere?

Un cetățean ucrainean este cercetat de polițiștii de frontieră sătmăreni după ce la controlul de frontieră bărbatul a prezentat un permis de conducere fals, având însemnele autorităților ucrainene.

This content is for IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ PLUS 3 LUNI, IZ PLUS ANUAL, IZ Plus Lunar, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ <35, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, and IZ+ si Tiparit si PDF Lunar members only.
Log In Join Now