Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ponta a semnat plângerea penală împotriva lui Băsescu. Dragnea nu

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat, marţi, că plângerea penală împotriva preşedintelui Băsescu a fost redactată de avocatul ei, iar premierul Victor Ponta a anunţat că a semnat documentul, care va fi susţinut şi de alţi parlamentari, actul urmând să fie depus în cursul zilei la Parchet.

Firea a anunţat că plângerea penală împotriva şefului statului a fost redactată de către avocatul ei şi a subliniat că se simte ameninţată de către Traian Băsescu. De asemenea, premierul Victor Ponta a declarat că a semnat documentul. El a spus că actul va fi depus, în cursul zilei, la Parchet.

Potrivit acestuia, gestul este determinat de ameninţările pe care şeful statului le-a adus unui senator al României, scrie Mediafax

Cei doi au făcut declaraţiile după reuniunea grupurilor PSD.

Senatorul Gabriel Oprea, ministru de Interne, nu a semnat plângerea penală împotriva președintelui Traian Băsescu, au declarat, marți, pentru Agerpres, surse din Uniunea Națională pentru Progresul României. Aceleași surse au subliniat că Oprea nu a făcut niciodată vreo plângere penală împotriva cuiva, nici ca persoană, nici ca om politic.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns