Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ponta ține să precizeze că nu s-a adresat injurios doamnei ministru Pană

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Premierul Victor Ponta a dezmințit, miercuri, că s-ar fi adresat injurios ministrului delegat pentru Ape, Păduri și Piscicultură, Doina Pană, în timpul vizitei într-un sat afectat de inundații din județul Teleorman.

“Am văzut astăzi că m-am adresat injurios la adresa doamnei ministru Pană. Nici nu băusem whisky, nici nu veneam de pe vapor, nu folosesc termenul de “fă”. M-am uitat pe înregistrare, e clar că nu am zis așa, dar nu contează. Contează că orice vom face, v-am zis, unii o să ne înjure. Important e să faceți lucruri și să le faceți în continuare. Sunteți miniștri, trebuie să vă faceți datoria și să nu plecați urechea la cei care ne înjură că facem. Eu voi fi supărat pe dumneavoastră când nu faceți ceva. Faptul că faceți, că vă duceți, că rezolvați probleme, că sunteți alături de oameni când au nevoie și că luați măsuri — asta aștept de la dumneavoastră și cred că așteaptă cei mai mulți dintre oameni”, li s-a adresat premierul miniștrilor la începutul ședinței săptămânale de Guvern, scrie Agerpres.

Potrivit unei înregistrări difuzate de un post de televiziune, premierul ar fi folosit apelativul “fă” la adresa ministrului Doina Pană, marți, când a vizitat un sat inundat din Teleorman.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns