Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Reapar gropile pe Podul Golescu

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Am fost sunaţi la redacţie de mai mulţi sătmăreni posesori de autoturisme care ne-au semnalat în esenţă acelaşi aspect nedorit – reapariţia gropilor pe Podul Golescu din Satu Mare. Flaviu S., cititor al ziarului nostru, a sintetizat principalele aspectele semnalate de ceilalţi reclamanţi:

“De ani de zile covorul asfaltic de pe Podul Golescu dă bătăi de cap şoferilor, dar şi autorităţilor locale, în ambele sensuri de deplasare. Iată că de o vreme au reapărut gropi mai mari şi mai mici pe banda de lângă balustradă în sensul de traversare dinspre cartierele Micro 14 şi 15, spre centrul reşedinţei de judeţ.

Una din gropi are deja dimensiuni de 40 de centimetri pe 60 de centimetri, cu şanse de creştere în dimensiuni. La mică distanţă asfaltul este crăpat pe o suprafaţă mai mare. Cred că este o chestiune de zile să fie groapă de câţiva metri pătraţi.

Nu-mi pot imagina cum de specialiştii n-au găsit soluţia tehnică pentru a înlătura acest neajuns care macină asfaltul, banii public şi nu în ultimul rând nervii şoferilor. Dacă nu greşesc, aproape în fiecare an sunt probleme cu asfaltul crăpat pe pod, implicit cu gropile”.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

3 comentarii

  1. Nu stiu ce se intampla la Satu Mare,unde lucrarile sunt defectuoase.
    Cine raspunde de ele?
    De ce preiau lucrari care nu sunt de calitate?
    Satu Mare este orasul in care din 1990 nu s-a facut aproape nimic.
    Toate localitatile din Transilvania au progresat vizibil,dar aici mai putin.

Lasă un răspuns