Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Primăria Certeze a închiriat 7 hectare de teren pentru Sâmbra Oilor

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Şefii de instituţii s-au întâlnit ieri în prima şedinţă de “comandament”

Sedinta de lucru in formula restransa
Sedinta de lucru in formula restransa

Sâmbra Oilor se va desfăşura în prima duminică a lunii mai, mai precis, pe 4 mai

Tradiţionala “Sâmbra Oilor”, care se desfăşoară an de an pe Platoul de la Huta Certeze, a ajuns la cea de a 58-a ediţie. În acest an ea se va organiza pe 4 mai, la locul deja bine cunoscut de sătmăreni.


Pentru buna desfăşurare a acestei serbări câmpeneşti tradiţionale, şefii instituţiilor implicate în organizarea evenimentului folcoric s-au întâlnit joi, 24 aprilie, la invitaţia prefectului Eugeniu Avram şi a lui Adrian Ştef, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare. Următoare întâlnire a “comandamentului” va avea loc miercuri, 30 aprilie, la locul de desfăşurare a maratonului focloric.

Primăria Certeze a închiriat 7 hectare de dealuri la Huta Certeze.

Şefii de instituţii au fost rugaţi să-şi facă planul de acţiune

Este deja cunoscut faptul că Sâmbra Oilor, serbare câmpenească ce se apropie de ediţia 60, este organizată de Consiliul Judeţean Satu Mare, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, Primăria şi Consiliul Local Certeze. Înainte ca şefii instituţiilor implicate în asigurarea siguranţei cetăţeanului, a siguranţei alimentare, a anumitor servicii, o bună parte din sarcinile de ordin organizatoric au fost deja transmise. Spre exemplu Primăria şi Consiliul Local Certeze se ocupă de organizarea în teritoriu – asigurarea spaţiilor pentru amplasarea vremelnică a unităţilor de alimentaţie publică, a celor de comercializare a produselor industriale, a suvenirurilor, a locurilor de parcare ş.a.

Mai multe citiţi în ediţia tipărită de vineri, 25 aprilie, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns