Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Dragnea răspunde laudelor lui Băsescu

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, sâmbătă, comentând faptul că preşedintele Traian Băsescu s-a declarat de acord cu proiectul de lege privind delegarea unor atribuţii ale primarilor, că “nimeni nu este imperfect total” şi că preşedintele are momente, “foarte rare”, când spune lucruri corecte.

“Nimeni nu este imperfect total, şi preşedintele Băsescu are momente, recunosc, foarte rare, când spune lucruri corecte”, a spus Liviu Dragnea, despre declaraţia preşedintelui Traian Băsescu, prin care şeful statului se declara de acord cu proiectul de lege privind delegarea unor atribuţii ale primarilor.

Dragnea a explicat că nu era normal ca, pentru semnăturile pe care le pune pe nişte documente elaborate de specialiştii din aparatul său, primarul să fie tras la răspundere, pentru că nu trebuie să fie neapărat inginer, jurist, ci un om ales de cetăţeni, pentru a decide oportunităţile de dezvoltare din comunitate.

“În schimb, funcţionarii care pentru asta s-au pregătit, au dat concurs, îi furnizează primarului toată baza legală, economică, pentru a putea decide, da sau nu. Nu trebuie să răspundă primarul. Este o modificare cerută de ani de zile de aleşii locali şi este o clarificare aşteptată şi firească”, a explicat Liviu Dragnea, citat de Mediafax.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că legea prin care se pot delega atribuţii ale primarilor este corectă, iar un edil va delega responsabilitatea în măsura în care va avea încredere în aparatul său, şeful statului adăugând că se reduce “spectacolul arestărilor”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns