Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Victorie fără glorie pentru handbaliștii sătmăreni

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

CSM Satu Mare – Național Sighișoara 35-28 (18-13)

 

handbal

Sala LPS “Ecaterina Both” a găzduit în prima zi a săptămânii meciul dintre CSM Satu Mare și Național Sighișoara. Sătmărenii s-au impus în meciul din etapa a 19-a din cadrul Diviziei A, Seria B, la handbal masculin.

Însă, această victorie nu ne ajută cu nimic. După ce etapă trecută au pierdut în deplasarea de la Cluj, sătmărenii au coborât pe locul 6 și au șanse mici să mai urce până la finalul sezonului. Spunem asta deoarece CSM mai are de disputat trei etape, cu trei echipe bune din acest eșalon. La care mai adăugăm și faptul că Universitatea Cluj (locul 5), a câștigat în această etapă în deplasarea de la Sibiu.

Revenind la meciul de luni, acesta a fost echilibrat în primele 5 minute. Sătmărenii nu au forțat, s-au gândit probabil că au o partidă ușoară cu ultima clasată. Au condus tot meciul, cu 3-1 (min. 5), 10-6 (min. 10), 16-8 (min. 26), pentru ca la pauză să intre cu un avantaj de cinci goluri (18-13). A fost diferența de goluri care s-a menținut aproape întreaga partidă, repriza secundă a decurs în mare parte la fel. Antrenorul Nicolae Istrate a utilizat aproape tot lotul. În minutul 50, CSM a condus cu 30-25 pentru ca în final să câștige cu 35-28. Cel mai bun marcator a fost Morar, care a înscris zece goluri, primele 7 în prima repriză. În același clasament mai apar: Mateș – 7 goluri, Clipea și Santeiu cu câte 4 goluri, Ungar și Ciaca câte 3, A. Pop – 2, iar Mureșan și Jurj au marcat câte un gol. Au mai jucat portarii Pogyină, Cioroiu și R. Pop

“Am controlat acest meci pe care l-am câștigat. Din păcate Jurj s-a accidentat după 5 minute, Chira nu este pregătit. Mai avem în continuare trei meciuri din sezon, pe care le vom juca la victorie”, ne-a declarat Istrate.

În acest moment CSM Satu Mare se află pe locul 6 cu 30 de puncte, iar Universitatea Cluj are 33 de puncte. Sătmărenii mai au de disputat trei meciuri până la finalul sezonului: la HCM Făgăraș (locul 3) în 4 mai, acasă cu liderul CSM Oradea în 18 mai, iar în ultima etapă se va deplasa la Universitatea Craiova (locul 7) în 25 mai.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns