Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ileana Blidar este candidatul PDL pentru Colegiul 2

Ileana Blidar, Petre Muresan si Adrian Cozma
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Ileana Blidar, Petre Muresan si Adrian Cozma
Ileana Blidar, Petre Muresan si Adrian Cozma

Luni, 28 aprilie, la ora 16 la sediul Partidului Democrat Liberal (PDL) din Satu Mare a avut loc o conferință de presă în cadrul căreia PDL a prezentat candidatul pentru alegerile parlamentare parțiale pe Colegiul 2 electoral pentru Camera Deputaților.

La conferință au participat președintele organizației județene PDL Satu Mare Petre Mureșan, președintele organizației de tineret PDL Satu Mare și candidatul pe listele pentru alegerile europarlamentare Adrian Cozma și președintele organizației de femei PDL Satu Mare, totodată candidatul pentru Colegiul 2 electoral Ileana Blidar.
Petre Mureșan a declarat că “PDL are cea mai bună echipă din România pentru alegerile europarlamentare. Pe listă sunt Theodor Stolojan, Monica Macovei, Daniel Buda, Teaian Ungureanu. Adrian Cozma este pe această listă cu oameni care vor ajunge în Parlamentul European. Sperăm să câștigăm măcar 6 mandate. Noi nu vorbim ci lăsăm faptele să vorbească. Europarlamentarii PDL au elaborat împreună 62 de proiecte și rapoarte pe când PNL împreună cu PSD au elaborat doar 36. Monica Macovei a elaborat de una singură 42 de rapoarte.”

Mai multe în ediția tipărită disponibiă la chioșcurile de ziare sau în ediția electronică (abonament  PDF).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

  1. Taxele si impozitele , scumpirea curentului si a gazului , toate celelalte scumpiri aferente au depasit cu mult paguba din bugetul fiecarei familii din ROMANIA comparativ cu taierea salariilor doar a bugetarilor care oricum erau prea mari fata de nivelul salariilor din tara noastra si intr-o perioadade criza economica mondiala. Politica ieftina.

  2. OARE,, OARE fatuca asta este o urmasa a lui baciu VASILE BLIDAR din ODESTI,, inamicul sau daca vreti unul din cei mai mari inamici a sistemului comunist si impotriva securitatii statului vremii,, ei daca DA,, atunci ne miram ca fatuca asta voi comunistii pdl care a-ti taiat SALARII SI PENSII,, unici in lume ,, nici GH>DEJ n-a facut asa ceva,, a-ti captat-o si ii stricati viitorul,,, voi nu vedeti ca sunteti pe cale TARANISTILOR,, in disparitie totala!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns