Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Polițiștii din Gherța au reținut un bărbat urmărit internațional

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Poliţiştii din Gherţa au desfăşurat o acţiune pentru depistarea persoanelor pe numele cărora au fost emise mandate de arestare şi care se sustrag de la executarea acestora.
   

În acest context a fost identificat şi reţinut un bărbat de 35 de ani, din Călineşti Oaş, pe numele căruia a fost emis un mandat European de arestare, pentru fapte de înşelăciune comise pe teritoriul Germaniei. Mandatul a fost emis de autorităţile acestui stat în vederea extrădării. Bărbatul a fost preluat de poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale în vederea îndeplinirii formalităţilor legale pentru extrădarea acestuia.
Şi poiţiştii din Viile Satu Mare în colaborare cu cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale, au identificat şi reţinut ieri un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din Satu Mare pe numele căruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 8 luni închisoare cu executare pentru furt. Bărbatul figura ca urmărit naţional. A fost încarcerat în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare şi urmează a fi transferat în penitenciar unde îşi va ispăşi pedeapsa.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns