Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Zoli Tóth duce ‘Bach în ShowBiz’ în turneu naţional

Zoli Toth în turneu
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Zoli Toth în turneu
Zoli Toth în turneu

“Bach in ShowBiz” este titlul sub care percuţionistul Zoli Tóth susţine un turneu naţional în perioada 30 aprilie – 5 iunie 2014. Muzica lui Bach reinterpretată de Adrian Enescu va fi însoţită de un spectacol de proiecţii 3D realizate de “Les Ateliers Nomad”, studio de animaţie şi digital media.

Fondator şi lider al trupei Sistem, Zoli Tóth doreşte ca prin turneul “Bach in ShowBiz” să revină la formaţia sa de muzician clasic, trecută însă prin filtrul experienţei din showbiz. Percuţionistul Zoli Tóth la marimbă îi are alături pe violonista Amalia Gîscă, pe violoncelista Flaminia Nastai şi pe Bogdan Pop, tot la percuţie.

Compozitorul Adrian Enescu spune: “Fiecare piesă din aceste Variaţiuni pe teme de Bach este un univers, o poveste. În acest road movie punctul de pornire este mereu locul care generează alte noi călătorii”.

Turneul “Bach in ShowBizz” derulat de Zoli Tóth Project începe în această seară de 30 aprilie 2014, la Filarmonica “Paul Constantinescu” din Ploieşti şi va străbate oraşe cum sunt Craiova, Timişoara, Satu-Mare, Bucureşti. Toate concertele din ţară sunt programate pentru ora 19.00.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns