Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Rezultatele Olimpiadei de Tehnologia Informaţiei – etapa judeţeană

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Inspectoratul Şcolar JudeţeanÎn 26 aprilie 2014, la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” a avut loc etapa judeţeană a Olimpiadei de Tehnologia Informaţiei, secţinile TIC şi C#, la care au participat 91 elevi din clasele IX-XII. După cum suntem informaţi printr-un comunicat al Inspectoratului Şcolar Judeţean Satu Mare, s-au acordat 46 de menţiuni şi următoarele premii.

La secţiunea TIC au fost acordate la clasa a IX-a: premiul I: Nemeş-Caramaliu Alice de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” (profesor îndrumător, Durla-Paşca Elenita); premiul II: Struc Răzvan de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” (Durla-Paşca Elenita) şi Tărîţă Paul-Emanuel de la Liceul Teoretic Carei  (Laslo Ion); premiul III: Moldovan Tudor de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” (Durla-Paşca Elenita).
La clasa a X-a: premiul I: Spanci Andrada-Oana de la Liceul Teoretic Carei  (Laslo Ion); premiul II: Brisc Bianca şi Ilieş Elisei-Ştefan de la Liceul Teoretic Carei  (Laslo Ion); premiul III: Bojan Alex de la Colegiul Naţional „Ioan Slavici” (Kabai Timea).
La clasa a XI-a: premiul I: Berecz Gabriel de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” (Korodi Mariana); premiul II: Kassai Tamás de la Colegiul Naţional „Ioan Slavici” (Kabai Timea); premiul III: Pop Emanuel-Adrian de la Colegiul Naţional „Ioan Slavici” (Lőkös Annamária).
La clasa a XII-a: premiul I: Balint Andra de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” (Şandor Nicoleta); premiul II: Burciu Răzvan-Tudor de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” (Şandor Nicoleta); premiul III: Hoduţ Riana de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” (Şandor Nicoleta).
La secţiunea C#: premiul I: Coţan Filip de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” (Korodi Mariana); premiul II: Pop David de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” (Şandor Nicoleta); premiul III: Axinte Vasilică de la Liceul Teoretic Carei  (Laslo Ion).
Elevii de pe primele locuri sunt calificaţi la etapa naţională, care se va desfăşura în perioada 15-18 mai 2014, la Satu Mare.
Inspectoratul Şcolar felicită elevii şi cadrele didactice pentru rezultatele obţinute!

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

3 comentarii

  1. Acum este momentul: In 2014 Fondurile Europene nerambursabile se Acorda si la noi la fel de Usor ca si in celelalte state membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Afli mai multe detalii pe site-ul:Fonduri Europene Nerambursabile Ro

Lasă un răspuns