Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Update: Un tânăr a fost împuşcat la Satu Mare. Florin L. (34 ani) este căutat de poliţie

Un tânăr a ajuns la Spitalul judeţean Satu Mare împuşcat. Poliţiştii efetuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care a fost împuşcat.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Persoana din imagine este căutată de poliţie
Florin L. (34 ani) este căutat de Poliţie

Un tânăr a ajuns la Spitalul judeţean Satu Mare împuşcat. Poliţiştii efetuează cercetări pentru identificarea, prinderea autorilor şi stabilirea împrejurărilor în care s-au derulat evenimentele.

Update: ora 23:00   “Poliţiştii au stabilit în urma cercetărilor efectuate faptul că principalul bănuit în incidentul care a avut loc în această dimineaţă pe strada Botizului din municipiu este Florin L, în vârstă de 34 de ani. Aceasta imediat după producerea incidentului a părăsit ţara fiind ajutat de un amic al său. Oamenii legii au reuşit identificarea şi prinderea persoanei care i-a facilitat bărbatului ieşirea din ţară” precizeaz[ IPJ Satu Mare.

 

Din primele investigaţii, a reieşit faptul că cele trei persoane implicate în incident au consumat băuturi alcoolice , împreună, în timpul nopţii trecute. Florin L.îl cunoştea pe tânărul de 21 de ani, iar pe cel de 17 ani l-a cunoscut aseară. Cei 3 s-au deplasat cu auto taxi , spre domiciliu,  iar la un moment dat , pe strada Botizului, Florin L. sub ameninţarea unei arme , i-a cerut taximetristului să părăsească autoturismul. Din declaraţia tânărului de 17 ani, care a fost identificat şi prins azi, a reieşit faptul că între cei 2 care au rămas în autoturism şi principalul bănuit ,Florin L. a intervenit o stare conflictuală pe fondul gestului pe care acesta l-a făcut la adresa taximetristului, moment în care bărbatul de 34 de ani, a tras mai multe focuri de armă, rănindu-l pe unul dintre cei 2, respectiv pe Leonard S. , moment în care minorul s-a speriat şi a fugit din autoturism. Apoi agresorul şi-a continuat singur deplasarea spre localitatea Mărtineşti , unde a incendiat autoturismul.

 

Imediat după aceasta a luat legătura cu prietenul său  căruia i-a solicitat să-i faciliteze ieşirea din ţară. Mihai F., în vârstă de 32 de ani, l-a ajutat pe agresor să părăsească ţara.

 

Poliţiştii l-au reţinut pe amicul agresorului pentru 24 de ore şi este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de favorizarea infractorului, urmând a fi prezentat procurorilor in cadrul Parchetului Satu Mare pentru luarea măsurilor legale.

 

Faţă de Florin L., procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare vor dispune măsurile legale care se impun.

 

ora 10:00  La data de 03.05.2014 în jurul orei 05,40 poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către un cetăţean despre faptul că, pe strada Botizului, în apropiere de ieşirea din municipiu dintr-un auto taxi a fost coborâtă o persoană de sex masculin ce prezenta leziuni., se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei.

La faţa locului au intervenit de urgenţă poliţiştii şi un echipaj al ambulanţei  care a preluat victima şi a transportat-o la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru a i se acorda îngrijiri medicale. Personalul medical a constatat faptul că bărbatul, în vârstă de 21 de ani,  prezenta leziuni la nivelul feţei şi a gâtului , leziuni produse posibil cu o armă neletală. La momentul deplasării la unitatea medicală victima era conştientă.

Ulterior un taximetrist a sesizat poliţiştii despre faptul că a fost deposedat de autoturismul marca Mercedes , cu care îşi desfăşura activitatea , de către 3 bărbaţi necunoscuţi  pe i-a luat în autoturism .În momentul în care au ajuns pe strada Botizului , cei 3 i-au cerut taximetristului , sub ameninţare să coboare din autoturism , apoi şi au continuat deplasarea.

Apoi a fost coborât din autoturism şi abandonat unul dintre cei 3 , respectiv persoana care prezenta leziuni,iar ceilalţi 2 şi-au continuat deplasarea.

Poliţiştii au intrat în alertă de la momentul sesizarii, la scurt timp autoturismul a fost găsit pe raza localităţii Mărtineşti,incendiat.

În urma investigaţiilor efectuate, până în acest moment au fost identificate şi prinse 2 dintre cele 3 persoane implicate în incident.Unul dintre cei doi agresori este în vârstă de 17 ani.  Oamenii legii desfăşoară activităţi pentru identificarea şi prinderea celei de a 3 a persoană şi pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Satu Mare.

Din primele verificări rezultă că în această dimineaţă, trei tineri i-au cerut unui taximietrist să-i ducă pe str. Odoreului. Când taximetristul i-a întrebat până unde pe strada Odoreului, cei trei au răspuns mai departe, mai departe. La un momend dat a tras pe dreapta şi a oprit maşina. Prin ameninţări, aceştia i-au solicitat  să lase cheile în contact şi să părăsesască autoturismul. La scurt timip s-au auzit împuşcături. Maşina a fost găsită incendiată în zona Mărtineşti.

Deocamdată poliţiştii n-au elucidat împrejurările în care s-au derulat evenimentele. Aşa că exită mai multe variante. Potrivit celei de a doua variante, cei trei tineri veneau de la un club. Pe traseu au urcat într-un taxi. S-au certat şi la un moment dat s-au împuşcat între ei. L-au aruncat pe cel rănit pe marginea carosabilului apoi prin ameninţări, i-au cerut taximetristului să-i ducă mai departe. În cele din urmă au scăpat şi de taximetrist, apoi la Mărtineşti au incendiat maşina şi s-au făcut nevăzuţi. Poliţiştii sunt pe urmele lor.

Tânărul împuşcat se află în sala de operaţie, iar poliţiştii efecturează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurîrilor în care s-a produs evenimentul. Vom reveni cu amănununte.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

4 comentarii

  1. politia sm impotenta condusa de militieni fost ajutor sef post , oameni care ni-si pot depasi nivelul de pornire decat in hartii si diplome din R. Moldova, lachei politici si nu profesionisti dedicati, asta are SM ceea ce are toata RO, poporul are ceea ce este

  2. buna am ajuns sa fim un oras acest satu mare al drogatilor al celor care omoara al pedofililor oare din ce cauza sentampla toate acestea???justitia di n satu mare e una dintre aceste cauze sa lasi tu condamnat de omor in libertate?sa lasi drgangii in libertate>pedofili in libertate??ce justitie este domnilor in sm???totul se rezuma la bani ai bani atunci se rezolva tot ?meseria cred ca e mai presus de toate aceste pofte pt ca domnii judecatori ar trebui sa fie mai responsabili!!!

Lasă un răspuns