Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Turul Micula şi-a amânat pentru a doua oară un meci de campionat

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Liga a IV-a din Satu Mare pare a fi una dintre cele mai dezordonate din România

liga4

La sfârşitul săptămânii trecute s-a mai derulat o etapă din campionatul Ligii a IV-a. O etapă fără mari surprize şi, nota bene, fără neprezentări. Dar dacă nu au fost neprezentări, au fost amânări, Turul Micula – Olimpia II şi AS Livada – Odoreu.

Cât priveşte situaţia din clasamente, lucrurile sunt neschimbate în partea de sus. În seria A ordinea este Victoria Apa, Oraşu Nou, Turul în timp ce în Seria B conduce Someşul Oar urmată de Viitorul Vetiş şi Cămin.

Revenind la amânări, am aflat că meciul Turul – Olimpia a fost amânat pentru că unii jucători de la Micula s-ar fi îmbolnăvit. Nu ştim de ce boală suferă toţi deodată. Din câte ştim, în aceste zile nu bântuie nicio epidemie prin zonă. Cu gripa s-a încheiat, iar dacă ar fi vorba de toxiinfecţii am fi auzit. Să fie căpuşele? S-a abătut asupra Miculei vreo molimă de care n-am auzit? Sau, poate, o fi bolnav Milu Petric? Că asta contează. Dumnealui face cât o echipă întreagă. Chiar mai mult.

Revenind la lucruri mai serioase, am vrea să recomandăm mai multă verticalitate AJF-lui. Acest organism, care se hrăneşte din banii echipelor, care echipe trăiesc din bani publici, ar trebui să organizeze finalul de campionat într-o manieră serioasă care să nu dea loc de interpretări. Mai sunt doar patru etape până la final iar bătălia pentru câştigarea seriilor este aprigă, fără precedent cu şase echipe ce se bat pentru primul loc. Ori în asemenea condiţii amânările şi neprezentările strategice miros urât.

Aşa că avansăm o propunere domnului preşedinte Szilagyi. Echipele să-şi dispute meciurile ultimelor trei etape în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră. Iar restanţele să se joace tot înaintea ultimelor trei etape. Dar n-am vrea nici să auzim de un meci Turul – Olimpia II reprogramat pentru miercuri de la ora 17.00.

Picture 1

Picture 2

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

4 comentarii

  1. Oare de ce nu mediatizati incidentele de la Dara??? in Constanta si Salaj au fost 2 evenimente grave si a ajuns si in presa nationala…………..la Dara au bagat in spital un jucator pentru 7 zile si nu scrie nimeni nimic…….dar ce sa mai zic……..poate acel jucator va juca urmatoarea etapa ca la noi daca primeste rosu un jucator are mare probabilitate ca urmatoare etapa sa fie cu carnetul in regula……pana nu se taie si de la Ajf ca de la Frf tot aceasi mafie va fi in continuare……..trebuie tineri cu perspective pe termen lung

  2. In legatura cu amanarea meciului Micula-Olimpia II, tot strategic l-am vazut si eu, adica daca Micula are sanse la campionat, va castiga meciul, daca nu, va castiga Oli ca sa prinda locul VI in detrimentul echipei Doba care se pare ca joaca cinstit fata de altii.

Lasă un răspuns