Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Locuri de muncă sezoniere

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Anumiţi angajatori îşi caută personal pentru perioadă de lucru limitată, dar nu exclud nici posibilitatea de a angaja ulterior oamenii pentru perioadă nedeternimată în funcţie de rezultatele obţinute.

Un restaurant din staţiunea Mamaia angajează, personal pe perioada verii, pe posturile de ajutor bucătar şef şi de bucătar şef. Candidatul potrivit pentru postul de ajutor bucătar şef are cel puţin cinci ani experienţă, în vreme ce candidatul ideal pentru postul de bucătar şef are minimum 10 ani experienţă într-un post similar.

Angajatorii caută pentru ambele posturi oameni atenţi la detalii, foarte buni organizatori, calmi în situaţii de stres, consecvenţi în păstrarea calităţii preparatelor. 12 mai este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru cele două posturi vacante.

F64, cel mai mare magazin de echipamente şi accesorii foto-video din Sud-Estul Europei, angajează un barman-ospătar în cafeneaua din cadrul concept store-ului din Bucureşti. Candidatul potrivit pentru acest post este orientat către client, are atenţie distributivă, este empatic, are bune abilităţi de comunicare, de calcul, organizatorice, este punctual, responsabil, cinstit şi nu are antecedente penale.

Candidatul ideal pentru ocuparea postului are calificare în meseria de barman-ospătar, are cunoştinţe bune de limba engleză şi are cel puţin un an experienţă într-un post similar.

Postul oferit de angajatori este sezonier, dar funcţie de rezultatele obţinute de candidatul selectat, se poate transforma în contract pe perioadă nedeterminată. 15 mai este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post.

O firmă de plasare personal în străinătate recrutează ospătari şi cameriste pentru hoteluri din Italia.
Candidatul potrivit pentru postul de ospătar are diplomă de calificare pentru această meserie, are experienţă într-un post similar, are cunoştinţe bune de limba italiană, este calm, serios, corect şi dispus să aibă program de muncă flexibil.

Te califici pentru postul de cameristă dacă ai experienţă într-un post similar, ai cunoştinţe minime de limba italiană, eşti calmă, receptivă, dispusă să ai program de lucru flexibil.

Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii de 600 – 800 euro lunar, şi asigură candidaţilor selectaţi pentru acest post transportul, cazarea şi masa. 15 mai este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru posturile vacante la hotelurile din Italia.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns