Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Filiale ale PNL vor continuarea USL, anunță Dragnea

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Liviu Dragnea dă exemplu situația din Satu Mare
Liviu Dragnea dă exemplu situația din Satu Mare

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că din ce în ce mai multe organizaţii judeţene ale PNL doresc ca proiectul politic al USL să continue, el arătând că liberalii din teritoriu aşteaptă ca după europarlamentare să aibă loc un Congres PNL care să clarifice această situaţie.

“Cei din conducerea centrală a PNL au devenit alergici la ideea de USL, la spiritul USL, dar cred că ar trebui să se întrebe cu mai multă rigoare şi să se uite cu mai multă atenţie în filialele PNL din teritoriu, pentru că din ce în ce mai multe organizaţii judeţene ale PNL susţin în continuare priectul USL, susţin în continuare simbolul USL, susţin în continuare acest proiect politic”, a spus Dragnea, citat de Mediafax.

El a arătat că nu a avut discuţii cu conducerea centrală a PNL despre rafacerea USL, pentru că liderii de la centru ai PNL nu doresc acest lucru, dar PSD are discuţii pe această temă cu liberalii din teritoriu.

“În schimb, avem din ce în ce mai multe discuţii cu organizaţii judeţene ale PNL şi nu neapărat noi, ci colegii noştri din teritoriu, de la PSD. Şi din ce în ce mai mulţi lideri din teritoriu ai PNL doresc în continuare ca proiectul USL să existe”, a spus Dragnea.

Solicitat să dea exemple în acest sens, Dragnea a menţionat organizaţia judeţeană PNL Satu Mare, el arătând că şi celelalte exemple vor fi făcute publice în zilele următoare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns