Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Alegătorii din Colegiul 3 vin cu încredere în audiență la Octavian Petric

Octavian Petric a studiat atent si cu rabdare toate actele prezentate de cei ce si-au spus pasurile
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Octavian Petric a studiat atent si cu rabdare toate actele prezentate de cei ce si-au spus pasurile
Octavian Petric a studiat atent toate actele prezentate de cei ce si-au spus pasurile si i-a ascultat cu rabdare

Ascultă cu răbdare și încearcă să găsească soluții la problemele cu care vin oamenii 

Joi, 8 mai, de la ora 12, deputatul PSD de Satu Mare, Octavian Petric, a susținut o nouă sesiune de aujdiențe la cabinetul său parlamentar din Poiana Codrului.

Deputatul ales în Colegiul 3 mai are, pe lângă cel din Poiană, alte două cabinete parlamentare unul în orașul Ardud și unul la sediul PSD Satu Mare.

În total, de la deschiderea acestor cabinete, circa 200 de sătmăreni i s-au adresat cu diferite probleme, de la unele personale, de familie, până la cele de fondu funciar sau altele de interes general.

La audințele de joi s-au înscris 12 locuitori din Poiana Codrului dar și din Crucișor sau Bârsău. Prima înscrisă, suferind de un handicap sever fapt pentru care se deplasează într-un cărucior cu rotile, a fost ascultată în fața cabinetului pentru că ar fi fost foarte dificil să intre înăuntru.

Necazurile cu restituirea pământului, pensiile și apa și canalizarea, cele mai frecvente

Cei 12 alegători înscriși pe lista de audiențe au ridicat probleme diverse, unele care i-au mai fost prezentate și în sesiunile anterioare și, deși a insistat pe lângă primarii din zonă care pot și trebuie să le rezolve, acestea continuă să le facă îngreuneze viața.

Cea mai mare problmă a zonei este de fapt închiderea aproape în totalitate – mai funcționează un atelier cu circa 30 de angajați – a Fabricii de sticlă care a dat de lucru la sute de oameni din zonă. Închiderea fabricii a generat sute de șomeri care nu au acum un loc de muncă și deci le este foarte greu să-și întrețină familiile.

Deputatul Petric ne-a spus, la un moment dat că vrea să facă tot ceea ce este posibil pentru dezvoltarea economică a  zonei și în special a satului Poiana Codrului. Și-a exprimat speranța că până la terminarea mandatului, să schimbe “fața” satului Poiana Codrului și, dacă va fi posibil, și a altor localități din Colegiul 3 în care a fost ales.

Citește continuarea în ediția tipărită de vineri, 9 mai, a Informației Zilei

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

4 comentarii

  1. Atentie!!!Tov.Petric nu este pozat cu cartile in spate.O fii luat exemplu de la colegul sau Vanghelie si a mai citit “dracului”cateva almanache din biblioteca din spatele sau.
    “Un sol dintre atâţia soli
    Promite-n vorbe mari, frumoase:
    Poporului – mai multe şcoli,
    Lui Petric mai multe clase.”

Lasă un răspuns