Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Lenard Berei a fost premiat de Primăria Ardud

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Pentru titlul de vicecampion european obţinut la lupte greco-romane

IMG_1995

După ce a cucerit medalia de argint la Campionatul European de cadeţi la lupte greco-romane, Lenard Berei a primit felicitări de peste tot. Un rezultat excepţional care nu poate fi trecut cu vederea, o medalie obţinută în premieră pentru luptele sătmărene după 50 de ani.

Pe seama acestei performaneţe, la Primăria Ardud a fost organizată marţi o conferinţă de presă la care au participat, printre alţii, primarul Ardudului – Ovidiu Duma, Marcel Tarţa – directorul de la CS Satu Mare, Tudor Barbul şi Francisc Szabo – antrenori la CS Satu Mare – Cetate Ardud şi medaliatul de la C.E. din Bulgaria – Lenard Berei. În primă fază, Tudor Barbul a ţinut să le mulţumească tuturor celor care-i sprijină, în special lui Ovidiu Duma. “Iată că rezultatele continuă să apară. Avem campioni la toate categoriile, iar ce a obţinut Berei m-a lăsat fără cuvinte. Este un sportiv extraordinar, ne dorim să putem să-l ţinem în acasă, vrem să-l vedem la Olimpiadă”, ne-a spus Barbul.

IMG_1996

Ovidiu Duma s-a declarat mândru de sportivul sătmărean “Îl felicit pentru ceea ce a realizat. Suntem fericiţi pentru el, ne-a făcut mândri pe toţi cei din Ardud şi din judeţ. Un rezultat ca şi al lui nu este la-ndemâna oricui. Meritul este al său, al antrenorilor, iar faptul că a ajuns la această performanţă nu este o întâmplare. Este rezultaul muncii pe care o depune”, a declarat Duma. Pe lângă aceste cuvinte, primarul a propus consilierilor locali ca sportivul să primească un premiu de 1.000 de lei.

Directorul Marcel Tarţa a ţinut neaparat să fie alături de Berei, ieri în Ardud. Pe lângă felicitări, Tarţa i-a acordat atât luptătorului cât şi antrenorului Barbul, câte un plic cu bani, drept premiu din partea clubului.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns