Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Cristian Andrei a fost la Satu Mare să o susţină pe Ileana Blidar

Ileana Blidar si Cristian Andrei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Ileana Blidar si Cristian Andrei
Ileana Blidar si Cristian Andrei

Dumincă, 18 mai de la ora 17 la Sala Esedra a avut loc un spectacol organizat de Partidul Democrat Liberal Satu Mare la care invitat de onoare a fost doctorul Cristian Andrei. La spectacol au mai participat candidatul PDL pentru Colegiul 2 Ileana Blidar, deputatul PDL de Ţara Oaşului Andreea Paul, candidatul PDL pentru alegerile europarlamentare Adrian Cozma şi preşedintele organizaţiei judeţene PDL Satu Mare Petre Mureşan.

Iniţial evenimentul trebuia să aibă loc în parcul din Micro 17 dar pentru că nu s-a primit aprobarea de la Primărie, spectacolul a avit loc la Esedra. Participanţii au fost aduşi cu autocarul din cartierele Micro 17 şi Carpaţi 2.
Locurile la mese au fost ocupate, dar oamenii au continuat să vină pe toată durata spectacolului.
Atmosfera a fost întreţinută de formaţia Bravo, Perfect Style, Rafaelo, trupa de balet a Şcolii de Artă şi de artişti de muzică populară.

Atmosfera a fost plăcută, toţi participanţii simţindu-se bine. La fiecare moment artistic cei prezenţi s-au ridicat la dans şi chiar au încins o horă.
Ileana Blidar i-a mulţumit doctorului Cristian Andrei pentru prezenţă. Referitor la alegeri Ileana Blidar a declarat “candidez pentru Colegiul 2. Mă cunoaşteţi pentru că am luat legătura cu aproape tot colegiul. Fiind dintre oameni am ales să mă dedic pentru oameni. Am ales să fac altfel de politică, nu ca şi mafia roşie. Eu am mâinile curate nu ca şi Ovidiu Silaghi şi Adrian Ştef, cei doi cumnaţi legaţi ombilical care umblă prin instituţiile publice şi fac campanie electorală şi mă ameninţă. Vrem să facem lucruri bune aşa cum am început să facem. Mă bazez pe votul dumneavoastră.”
Cristian Andrei, invitatul de onoare a precizat că nu a venit să vorbească despre candidatura Ilenei Blidar. “Eu sunt doctor şi nu fac politică. Am fost încântat de calitatea interioară a fiecărui sătmărean când am fost prima dată în Satu Mare şi de calitatea interioară a familiei care m-a găzduit, familia Blidar de aceea am decis să revin în acest oraş. A face politică este un gest social, înseamnă a-ţi aduce aminte de unde ai plecat. A face politică înseamnă a ajuta oamenii. Am venit să vorbesc despre un om cinstit. Un om care are papagal nu are ce căuta în politică. Trebuie oameni care fac ceva” a declarat doctorul Cristian Andrei.

Andreea Paul doreşte să o aibă alături pe Ileana Blidar în Comisia de Buget Finanţe

Andreea Paul a vorbit despre prima lege pe care a depus-o şi a trecut de parlament, legea pentru copii adoptabili. Referitor la acest lucru deputatul PDL de Satu Mare a spus că “e nevoie de o femeie în Parlament. De aceea am decis să o susţin pe Ileana Blidar pe care vreau să o am colegă în Comisia de Buget Finanţe. Dacă mai e loc în politica românească de un om care a făcut şcoala pe bune, care ştie să facă acordul între subiect şi predicat şi care nu este definiţia muţeniei în Parlament, atunci acest om e Ileana Blidar.”
Petre Mureşan a declarat că vrea să trăiească într-o ţară normală unde oamenii harnici sunt apreciaţi. “Nu vreau să trăiesc într-o ţară împovărată de birurile de tip bolşevic şi fanariot a lui Ponta. Ileana Blidar este un om de bună credinţă, profesionist, de familie şi cu caracter de aceea sper să ne reprezinte cu cinste în Parlament” a încheiat Petre Mureşan.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns