Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Cinci bărbați sunt cercetați pentru furt

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Poliţiştii au identificat 5 persoane care ar fi comis infracţiunea de furt.
    

Poliţiştii din Pişcolt au identificat ieri, un bărbat  în vârstă de 46 de ani, care în urmă cu 2 zile,  de pe un teren care aparţine lui Mihai H. ar fi sustras 210 plante ardei gogoşar recent sădite. Bărbatul este cercetat penal  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
Tot la Pişcolt, poliţiştii au fost sesizaţi verbal de către o tânără despre faptul că în data de 16 mai ar fi suprins în locuinţa bunicii sale, în vârstă de 81 de ani, o persoană de sex masculin care intenţiona să sustragă bani dintr-un portmoneu aflat într-un dulap din locuinţă. Oamenii legii au efectuat verificări şi au reuşit identificarea şi prinderea bănuitului, Gheorghe D. , de 34 de ani. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat.
Patrula de siguranţă publică din Carei a fost sesizată verbal ieri, de către o femeie, despre faptul că, în timp ce aceasta se afla într-un salon în incinta unei unităţi medicale i-a fost sustrasă o sumă de bani. În urma verificărilor efectuate poliţiştii au identificat autorii, 2 tineri de 16 şi respectiv 20 de ani, ambii din Carei. Cei doi nu sunt la prima abatere de acest gen. Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate. Se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.
Poliţiştii Postului de Poliţie Hodod au depistat luni, un bărbat, de 51 de ani, care sâmbătă  ar fi sustras din garajul unui localnic 4 kg de vopsea şi unelte de gospodărie. Partea vătămată a reclamat furtul , iar oamenii legii în urma activităţilor specifice desfăşurate au reuşit identificarea şi prinderea autorului. Şi în acest caz, autorul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Tot ieri poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au identificat şi prins un tânăr de 17 ani, care în cursul lunii Aprilie în timp ce se afla într-un local din municipiu  ar fi sustrag un smart phone în valoare de 3600 lei, de la un localnic din Livada, profitând de neatenţia acestuia.Tânărul este cercetat în stare de libertate.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Mai mulţi hoţi au ajuns pe mâna poliţiei

Poliţiştii sătmăreni au soluţionat miercuri, 26 iunie, şi alte cauze având drept obiect comiterea unor infracţiuni de furt, reuşind în timp scurt să-i identifice pe principalii suspecţi.