Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Oaspeţi francezi la Crucişor

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Bunele relaţii de colaborare între comunitatea din Crucişor cu cea din Camors – Franţa sunt deja de notorietate. Schimburile culturale dintre cele două comunităţi ca urmare a asociaţiei constituite sunt permanent de actualitate. Iată că în aceste zile se află la Crucişor Evelin Prielek şi Gy Mercat, membri ai Asociaţiei Camors-Crucişor.

După cum ne-a spus primarul Florinel Andreica, cei doi oaspeţi fancezi mai rămân câteva zile pe aici. Au adus ajutor financiar – 4.000 de euro drept avans pentru cumpărarea şi amenajarea unui imobil – garaj pentru autospeciala de stins incendii donată crucişorenilor de către francezii în anul 2013. Prin prezenţa lor se pun şi bazele vizitei crucişorenilor în Bretania.

În prima decadă a lunii iunie, 20 de crucişoreni, majoritatea sportivi, care vor juca în Franţa 4 meciuri amicale de fotbal, vor pleca pentru 12 zile în vizită la prietenii lor. Aşa cum s-a procedat şi cu alte ocazii ale unor vizite în Franţa, gazdele vor asigura costurile de transport, cazarea şi masa pentru cei 20 de oaspeţi pe perioada sejurului.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns