Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Şase etape de suspendare pentru terenul echipei din Păuleşti

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Iar Turul Micula pierde la masa verde meciul cu Energia Negreşti

AJFComisia de Disciplină din cadrul AJF Satu Mare a racţionat rapid şi a dictat sancţiuni aspre împotriva AS Păuleşti după incidentele petrecute recent la meciul de juniori cu AS Livada. Iar deciziile au fost comunicate, cum este normal, presei sătmărene.

Legat de unele acte de violenţă, de indisciplină din fotbalul judeţean, semnalate cititorilor, opinei publice, de cotidianul Informaţia Zilei, dar trecute sub tăcere de AJF, se cuvine să facem câteva precizări. Noi nu am pornit un război împotriva AJF-lui, a preşedintelui Ştefan Szilagyi. Noi ne batem cu violenţa, cu actele de huliganism petrecute cu ocazia unor meciuri oficiale organizate de AJF. Iar prezentarea faptelor reprobabile publicului, iubitorilor fotbalului, evident prin intermediul mass media, revine celor care organizează competiţia. Transparenţa în asemenea cazuri nu face decât să vină în sprijinul fotbalului. Mai mult, informarea prin presă poate preveni repetarea unor acte contrare spiritului de fair play. Aceste rânduri le considerăm şi un răspuns dat celor de la Schwaben Cămin care, într-o scrisoare trimisă subsemnatului, consideră că ei sunt o “monedă de schimb în războiul purtat între autor şi AJF”. Nu este aşa domnilor, probabil că mesajul meu a fost interpretat greşit. Iar cu aceste rânduri punem punct aşa zisului conflict cu AJF în speranţa unei colaborări mai strânse, mai deschise, între forul fotbalistic sătmărean şi mass media sătmăreană. Spre folosul cititorilor şi ai iubitorilor fotbalului.

Alăturat vă prezentăm comunicatul Comisie de Disciplină.

“În şedinţa din 20.05.2014, Comisia de Disicplină a AJF Satu Mare a hotărât următoarele:

– Se suspendă pentru o etapă şi se amendează cu 20 de lei jucătorii Sergiu Lauran (Cărăşeu) şi Rostal Romi (Petreşti) pentru eliminare în urma primirii a câte 2 cartonaşe galbene.
– În cazul jocului de juniori Păuleşti – Livada, întrerupt după prima repriză deoarece un grup de spectatori localnici au pătruns pe terenul de joc agresând un jucător oaspete, Comisia a hotărât suspendarea terenului de joc de la Petin pentru 6 etape iar echipa din Păuleşti a fost amendată cu suma de 500 lei. Decizia nu este definitivă.
– Jocul Negreşti – Turul, a fost omologat cu scorul de 3-0 în favoarea echipei Energia deoarece echipa din Micula a folosit un jucător, Stoian Marius, aflat în stare de suspendare.
– La jocul Tiream – Hodod echipa oaspete nu s-a prezentat, astfel ca jocul a fost omologat cu scorul de 3-0 în favoarea echipei Victoria. Echipa din Hodod a fost amendată cu suma de 300 lei”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns