Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Se vor reamplasa rampele pentru limitarea de viteză pe arterele de intrare și ieșire din municipiu

Membrii Comisiei pentru Siguranta Circulatiei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Membrii Comisiei pentru Siguranta Circulatiei
Membrii Comisiei pentru Siguranta Circulatiei

Miercuri, 21 mai, primarul municipiului Satu Mare, doctor Dorel Coica a convocat membrii Comisiei de Siguranţă a Circulaţiei pentru a dezbate următoarele 6 puncte aflate pe ordinea de zi.
     

La primul punct s-a reanalizat solicitarea lui Nicolae Vasarhelyi Nicolae pentru a aviza  un podeţ peste un canal de desecare  cu acces la teren particular. Comisia a solicitat extrasul de plan cadastral cu avizul OCOT.
La punctul 2 s-a discutat despre solicitarea locuitorilor de pe  strada Nicolae Bălcescu care au solicitat instituirea de sens unic pe stada sus menţionată. Comisia a dat aviz nefavorabil.

La punctul 3 s-a discutat despre solicitarea lui Vasile Mândruţ domiciliat pe strada Ravensburg numărul 4 care a solicitat amplasarea unui indicator „Oprirea Interzisă” în zona garajului situat pe strada Arinului, lângă Şcoala generală Nicolae. Bălcescu- Petofi. Avizul comisieia fost nefavorabil.
La punctul 4 s-a discutat despre cererea lui Dumitru Boitor, care a solicitat instituirea restricţiei de viteză la 30km/h pe strada Sibiului. Avizul Comisiei a fost favorabil, astfel se va menține restricția de viteză la 30 de kilometri pe oră pe toată zona de locuințe.

La punctul 5 s-a vorbit despre solicitarea Poliţiei Rutiere de reamplasare a rampelor de limitare a vitezei pe arterele de intrare/ieşire în municipiul Satu Mare. 
    Comisia a decis că se vor reamplsa rampele în următoarele locaţii Drumul Botizului intersecţie cu strada Cimitirului, Drumul Botizului intersecţie cu strada 9 Mai,
Bulevardul Octavian Goga intersecţie cu strada C.S. Anderco (în dreptul magazinului Billa),  Bulevardul Lucian Blaga intersecţie cu strada Vulturului și Bulevardul Lucian Blaga, în zona parcării de la Tei.

La punctul 6 s-a luat în discuție solicitarea unei firme sătmărene de a  parca autoturismului firmei, în vederea aprovizionării pe gangul pietonal Ruha Istvan. Comisia a dat aviz favorabil accesului în vederea aprovizionării, fără dreptul de a staționa pe tot parcursul zilei.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns