Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Conducerea Alianței PSD-UNPR-PC și a PNL îndeamnă sătmărenii să se prezinte la urne

dr. Dorel Coica, Ovidiu Silaghi, Mircea Govor, Octavian Petric si Maunela Rogoz la conferinta de presa
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
dr. Dorel Coica, Ovidiu Silaghi, Mircea Govor, Octavian Petric si Maunela Rogoz la conferinta de presa
dr. Dorel Coica, Ovidiu Silaghi, Mircea Govor, Octavian Petric si Maunela Rogoz la conferinta de presa

Voturile date altor formațiuni care fac promisiuni fără acoperire sunt risipite degeaba

Vineri, 23 mai, de la ora 11, președintele Organizației județene a PSD și vicepreședinte al Consiliului Județean (CJ), Mircea Govor, alături de care s-au aflat candidatul la Colegiul 2 Camera Deputaților Ovidiu Silaghi, deputatul PSD de Satu Mare, Octavian Petric și purtătoarea de cuvânt, Manuela Rogoz, au susținut o conferință de presă.

La începutul intervențiilor vobitorii au mulțumit sătmărenilor pentru primirea călduroasă făcută echipelor de campanie atât în municipii și orașe și sate și pentru faptul că au suportat agitația specifică tuturor campaniilor electorale.

“Asigurăm sătmărenii că numai votând Alianța PSD-UNPR-PC susținută de PNL, viața politică va intra în normalitate, iar din toamnă scăpăm de tot și de regimul Băsescu. Sătmărenii trebuie să știe că la ora actuală, regimul Băsescu, chiar dacă s-a împărțit în mai multe partide, PDL, PMP, Forța Civică, sunt tot aceeași care au format guvernul Boc, formate din membri de frunte al PDL, chiar dacă vor să ademenească sătămărenii cu promisiuni pe care nu le pot realiza. Sătmărenii trebuie să vadă ce s-a făcut în ultimii doi ani când am adus în județ  investiții câte nu s-au adus în ultimii 20 de ani, să analizeze, să judece și să cântărească faptele și că ajungă la concluzia că numai votând Alianța PSD-UNPR-PC, votul lor nu se va risipi în zadar. Toți ceilalți, sunt “plimbăreți” pe la diferite partide, aventurieri mărunți fără perspectivă politcă și deci e păcat să aruncăm votul pe aceste partide care n-au adus nimic bun în județul nostru deși au fost la guvernare și nici nu pot aduce”, a spus Govor.

În continuare, Ovidiu Silaghi, după mulțumirile aduse media și sătmărenilor “care ne-au suportat” și pentru discomfortul creat, a cerut încrederea sătmărenilor și a spus că, în continuare, va lupta pentru aducerea de fonduri în județ.

Octavian Petric a avut, la fel, cuvinte de apreciere la adresa sătmărenior cu care “în toate localitățile în care am avut întâlniri cu alegătorii, ne-au primit frumos, am dialogat cu dânșii civilizat și, chiar și pe cei ce au avut alte opinii decât noi, i-am convins să aibă încredere și să ne voteze candidații, pe Ioan Mircea Pașcu și pe Ovidiu Silaghi”, după cum s-a exprimat.

În continuare, dânsul a prezentat exemple concrete de măsuri prin care Guvernul Ponta nu doar că a reușit să redresze economia, ci chiar să obțină o substanțială creștere economică ce oferă perspectiva îmbunătățirii nivelului de trai.

De asemenea, vorbitorul și-a exprimat mulțumirea și mândria că proiectele sale au fost enunțate ca urmând a fi realizate de către premierul Victor Ponta în cadrul celei de-a doua vizite în județ într-o singură lună, cea din 14 mai. Este vorba despre proiectele prezentate în timpul vizitei Comisiei de buget-finanțe bănci a Camerei Deputaților la Satu Mare, dintre care cele mai importante sunt Luna Șes, Centura de ocolire a Sătmarului sau DN 190 Satu Mare – Negrești Oaș – Sighet.

La final, a făcut un apel la sătmăreni să voteze candidații Alianței PSD-UNPR-PC pentru că sunt oameni de valoare, fideli intereselor românilor și sătmărenilor, patrioți care nu-și defăimează țara ci o apără pe toate planurile care au dovedit deja că pot face mult pentru țară și pentru județ.

Și Manuela Rogoz a îndemnat sătmărenii să se prezinte la urne și să nu-și risipească voturile pe cei ce fac promisiuni greu de crezut și imposibil de realizat.

Primarul dr. Dorel Coica a cerut locuitorilor municipiului Satu Mare să voteze candidații Alianței, pe Ioan Mirea Pașcu și pe Ovidiu Silaghi, cu aceeași încredere cu care l-au votat pe dânsul în 2012 și nu s-au înșelat, dimpotrivă, acum îi mulțumesc pentru ceea ce a făcut pentru oraș.

“Considerați că aceste voturi le dați primrului, am nevoie de toate voturile sătmărenilor. 25 mai este o zi decisivă pentru sătmăreni și pentru România, nu vă rispiți voturile pe cei ce promit fără a fi făcut până acum nimic și care nu vor putea face nimic pentru dumneavoastră”, a spus primarul Coica.

La final, a prezentat o broșură editată recent, un Buletin informativ cu toată activitatea și realizările sale din 2012 până în 2014.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

3 comentarii

  1. Oricum, USL o dezamagire ! Silaghi & cumnatul Stef, CIOLANARI !! de ce s ai votez ???????????????????????????????????????????????????? Despre PSD, NIMIC NOU SUB SOARE LA ATU MARE ! aceiasi FRIPTURISTI !, EMIGREZ IN MOZAMBIC !

  2. …oameni buni, este momentul sa ne trezim din letargie si sa mergem la vot, fiecare vot conteaza. Nu lasati pe altii sa decida in locul vostru! Nu tot ce zboara se mananca, nu va lasati manipulati, nimic in lumea asta nu este gratis. Analizati fiecare promisiune cu discernamant si puneti stampila acolo unde credeti ca merita, dupa asteptarea dvs.

Lasă un răspuns