Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Gemeni (21 mai – 20 iunie)

HOROSCOP Informația Zilei 29.05
Ne aflăm în zodia GEMENI

BERBEC. Ești amabil, și răspunzi afirmativ la orice solicitare a colegilor tăi mai tineri. Tu deții un bagaj de cunoștințe mult mai vast decât începătorii, iar ei își dau seama că ar avea numai de câștigat dacă te atrag și pe tine în proiectul lor.

TAUR. Este o zi veselă și plină de viață, în care cea mai mare plăcere o găsești alături de un grup de prieteni amuzanți care animă atmosfera. Aveai nevoie de această ieșire din banalul cotidian și un pic de distracție orcând este binevenită.

GEMENI. Ești în fața unei perspective interesante ce va avea efecte bune pe mai multe planuri. Anturajul te încurajează să mergi mai departe cu toată încrederea, pentru că ești bun în domeniu, și dacă moralul tău e ridicat, toate merg bine.

RAC. Dacă pleci la drum astăzi, la destinație te așteaptă vești bune, sau persoane cu care poți petrece câteva clipe fericite. Cele mai frumoase momente ale zilei au loc la o oarecare distanță de casă, deci dacă ai ocazia ar trebui să pleci undeva.

LEU. Îți dorești nespus de mult să ieși, în sfârșit puțin undeva în natură, în aeliber liber, să petreci măcar un week-end fără griji, dar se pare că această plăcere se mai amână puțin. Ai mult de lucru și îți va rămâne și pentru sfârșitul săptămânii.

FECIOARĂ. Beneficiezi de sprijinul unei persoane străine, despre care nu știi mai nimic, dar resimți pe deplin efectele pozitive ale simpatiei sale. Te-a remarcat, i-a plăcut ceea ce faci, iar acum consideră că planurile tale merită să fie promovate.

BALANȚĂ. Fii ferm pe poziție și spune foarte clar care sunt intențiile tale, pentru că modul în care pornești astăzi la drum va avea un rol decisiv în reușita planurilor tale. Astrele te protejează, deci profită de auspiciile foarte bune ale acestei zile.

SCORPION. Când nici nu te aștepți, iubirea cade, ca din senin în calea ta și te ia prin surprindere. Poate fi o iubire la prima vedere, o pasiune fulgerătoare care te supune imediat, și la finalul zilei ai putea fi îndrăgostit lulea, pierdut în spațiu.

SĂGETĂTOR. Ești obosit și deja numeri zilele până la finalul proiectului în care ești implicat. Nu-ți pierzi totuși răbdarea și voința, deoarece știi că la sfârșit te așteaptă ori o mare realizare financiară, ori o apreciere prin care te vei remarca.

CAPRICORN. Banii care vin se și duc, pentru că sunt sume mici, care abia ajung pentru cheltuielile obligatorii. De fapt, nu banii sunt puțini, ci mai de grabă dările sunt mari, dar trebuie achitate, iar când vei scăpa de ele, vei răsufla ușurat.

VĂRSĂTOR. Tocmai banalul acestei zile poate încurca planurile tale de astăzi. Nu te crampona de fleacuri, mergi mai departe cu încredere, pentru că numai prin voința proprie poți depăși zona aceasta plictisitoare în care te-ai împotmolit.

PEȘTI. Faci parte dintr-un colectiv cu un scop comun, dar tu nu ești pe deplin de acord cu principiile celorlalți. Când toți ceilalți sunt de acord cu o anumită idee, trebuie să fii puțin mai maleabil și adoptă și tu modul în care doresc ei să lucreze.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 01.10 Ne aflăm în zodia BALANȚĂ

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 21.01 Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR