Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Mioriţa în varianta Odoreu

Un cioban din judeţul Bistriţa Năsăud a ajuns la spital după ce a fost bătut la Odoreu. Agresorii sunt şi ei ciobani din judeţele Gorj şi Vaslui.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

978x0-150x100Un cioban din judeţul Bistriţa Năsăud a ajuns la spital după ce a fost bătut la Odoreu. Agresorii sunt şi ei ciobani din judeţele Gorj şi Vaslui. Miercuri, 4 iunie 2014, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Satu Mare a fost sesizat de către un bărbat din Odoreu, despre faptul că pe marginea drumului dintre localitațile Odoreu și Vânătoresti se află un bărbat căzut la pământ prezentând diferite leziuni la nivelul capului, totodată solicitându-se si un echipaj de ambulanță. La fața locului s-au deplasat politiştii Serviciului Investigaţii Criminale care au identificat victima in persoana lui D. Gheorghe de 40 ani, din localitatea Coșbuc, judeţul Bistrita Năsăud, cioban la o stână de oi pe raza localității Odoreu care a fost lovit de către doi bărbaţi de 32 şi 25 ani din judeţele Gorj şi Vaslui ambii ciobani la aceeasi stână cu victima.

Victima a fost transportată la spitalul judetean unde în urma examinării medicale a rezultat că nu i s-a pus viata in primejdie. În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

Lasă un răspuns