Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

200 de perechi s-au înscris la concursul național de dans “Cupa Sătmarului”

Evenimentul a fost prezentat ieri la Școala de Arte
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Evenimentul a fost prezentat ieri la Școala de Arte
Evenimentul a fost prezentat ieri la Școala de Arte

Joi, 6 iunie, de la ora 12.00, la Şcoala de Arte Satu Mare a avut loc o conferinţă de presă unde s-a anunţat programul ediţiei a IV-a a concursului naţional de dans sportiv “Cupa Sătmarului“ care va avea loc în perioada 7-8 iunie 2014 la sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Satu Mare. În cadrul evenimentului informal a mai participat pe lângă organizatori şi Adrian Ştef, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare şi Masculic Csaba, consilier local Satu Mare.
Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv de pe strada Ady Endre numărul 13, din Satu Mare găzduieşte şi în acest an, pentru a patra oară, un concurs de anvergură unde vor participa 200 de perechi de tineri sportivi dansatori veniţi din toate colţurile României.
Ovidiu Ignat, organizator al evenimentului şi antrenor de dans sportiv, mărturiseşte că o asemenea competiţie este imposibil de organizat dacă nu ai sprijinul autorităţilor locale şi judeţene. “Ţin să menţionez că această competiţie nu s-ar fi putut organiza fără sprijinul autorităţilor şi bineînţeles al sponsorilor. Anul acesta avem 200 de perechi înscrise până în acest moment, dintre care 43 de perechi vor reprezenta Şcoala de Arte Satu Mare“, a declarat Ovidiu Ignat.
“Până acum arbitrajul era efectuat de persoane specializate pe acest segment din Transilvania. Anul acesta avem 5 arbitri din Bucureşti printre care şi binecunoscutul Mihai Petre, dar şi un arbitru din Ungaria. Având în vedere aceste aspecte, fiecare echipă câştigătoare va primi cinci puncte în plus, asta conferind o ascensiune competiţiei sătmărene“, a spus Ovidiu Ignat.
Programul Cupei Sătmărene 2014 începe sâmbătă, 7 iunie de la ora 9.00 până la ora 21.00 şi duminică, 8 iunie de la ora 9.00 până la ora 18.00. Perechile fac parte din toate categoriile, de la începători la profesionişti. Deschiderea oficială şi parada dansatorilor vor avea loc sâmbătă, 7 iunie de la ora 18.00.
Evenimentul este organizat de către Şcoala de Arte Satu Mare, Consiliul Judeţean Satu Mare, Primăria municipiului Satu Mare, Federaţia Română de Dans Sportiv, Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare şi Royal Dance Club Satu Mare. Bugetul alocat acestei competiţii este de aproximativ 60.000 lei, bani proveniţi din bugetul local şi din partea sponsorilor.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns