Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Dacă era preşedintele PNL, Quintus ar fi păstrat USL

Mircea Ionescu Quintus, preşedintele de onoare al PNL
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Mircea Ionescu Quintus: PNL încă mai poate face istorie
Mircea Ionescu Quintus: PNL încă mai poate face istorie

Mircea Ionescu Quintus a vorbit, într-un interviu, despre situaţia actuală din PNL, despre viitorul partidului şi despre oamenii politici care fac parte în prezent din PNL. Acesta a declarat că, în cazul în care s-ar fi aflat în fruntea PNL în momentele de cumpănă ale USL, alianţa nu s-ar fi rupt.

“Dacă eu eram președintele PNL, găseam o soluție. USL ar fi continuat pentru că mai aveam – cel puțin până la alegerile prezidențiale – datoria să rămânem împreună. Greșelile ar fi trebuit să fie reparate și USL să meargă mai departe”, zis Mircea Ionescu Quintus.

„Din păcate, nu am crescut liberali, am crescut electori, am crescut buni parlamentari”, a precizat Mircea Ionescu Quintus.

PNL încă mai poate face istorie, consideră Mircea Ionescu Quintus, însă „mă uit cu disperare că cei la care se îndreaptă speranţele mele sunt deja oameni trecuţi de o anumită vârstă”, scrie Antena 3.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

  1. Va dati seama ce liberal,ce lider a fost acest baciuc senil? Apoi tu ai fi ramas mai departe cu urmasii calailor,care i-au intemnitat pe bunicii nostrii,pe vecinii si patriotii nostrii,doar pt. ca nu doreau comunism? Tu vorbesti de Bratieni? 20 de ani prin politica ta ai tinut PNL la remorca psd! Rusine! Halal pnl-ist!

  2. Unde ai fost batrane intelept pana acum? fumurile lui Antonescu s-au vazut de mult ,ingamfarea l-a tansformat intr-un paun in calduri cu creierul in ceata ,nu mai vedea nimic in jur.Unde este liberalismul in partid, acum cred ca estelibertinism…

Lasă un răspuns