Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

În judeţ au avut loc patru bătăi la sfârşit de săptămână

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Pe fondul consumului de alcool și a neînțelegerilor patru bărbați din județul Satu Mare care au provocat scandaluri la sfârșitul săptămânii s-au ales cu dosare penale.

În data de 13 iunie, la ora 12.45, lucrătorii Secției 4 Poliție Rurală Beltiug au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către C. Vasile de 53 ani, din comuna Socond, satul Stâna, despre comiterea unei agresiuni. Polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce reclamantul se afla în curtea consăteanului P. Ionel, de 54 ani, pe fondul unor discuții neprincipiale, acesta l-a înțepat cu o furcă în brațul stâng. Victima a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean Satu Mare. În cauză a fost întocmit dosar penal, agresorul fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Tot la data 13 iunie, la ora 21, lucrătorii Secției 6 Poliție Rurală Tășnad  au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către M. Zoltan de 44 ani din comuna Pir, despre faptul că numitul B. A. de 16 ani, din aceeași  localitate, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a pătruns fără drept în curtea locuinței sale, unde i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii la nivelul feței, l-a trântit la pământ, l-a amenințat cu moartea și cu incendierea locuinței. În cauză polițiștii au întocmit dosat penal pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violențe și amenințare.

La data de 13iunie, ora 18.45, lucrătorii Secției 8 Poliție Rurală Gherța Mică au fost sesizați telefonic despre faptul că numitul T. Grigore de 39 ani, din localitatea Valea Seacă, a fost agresat fizic de către C. Grigore de 61 ani. Polițiștii au constatat faptul că numitului T. Grigore i-au fost aplicate mai multe lovituri cu pumnii și o bâtă din lemn în zona capului, fiind transportat la Spitalul Județean Satu Mare. Agresorul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

La data de 14 iunie, ora 20.25, Poliția municipiului Carei a fost sesizată prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către B. Alina de 34 ani  domiciliată în Carei, despre faptul că numita B. Edit de 29 ani, a fost lovită cu picioarele pe strada Petofi Sandor, de către P. Robert de 23 ani, din Carei. Persoana vătămată a fost îndrumată la Serviciul de Medicină Legală Satu Mare în vederea eliberării unui certificat medico-legal. Agresorul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Razie pe şoselele din judeţ

Echipajele rutiere, aflate în exercitarea atribuţiilor de supraveghere şi control al traficului au continuat şi miercuri acţiunile menite a preveni accidentele grave, soldate cu victime.

Sigla Informatia Zilei

Un tânăr a condus fără permis

Un tânăr a fost prins conducând fără permis. Miercuri, pe raza localităţii Negreşti Oaş , poliţiştii rutieri au oprit în trafic un autoturism marca Mercedes condus de o persoană de sex masculin.