Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Prima etapă în Grupa H, începe a doua rundă în Grupa A

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

brazilNu scăpăm de fotbal și nici nu ar fi o dorință de-a noastră. Campionatul Mondial din Brazilia continuă marți cu încă trei meciuri care se anunță a fi extrem de disputate. Dacă în Grupa H avem abia prima etapă, în Grupa A, echipele intră în joc pentru cea de-a doua rundă.

Seara fotbalului începe cu partida dintre Belgia și Algeria din Grupa H. Europenii se află în plimă formă și este considerată ca fiind una dintre naționalele care ar putea produce surpriza la această ediție. În calificări, Belgia a câștigat 8 din 10 meciuri și a avut două remize. Algeria nu a trecut niciodată de faza grupelor la o Cupă Mondială, iar recent a bătut România cu 2-1 într-un amical. Totul începe de la ora 19.00

De la ora 22.00 avem Brazilia – Mexic, echipele care au câte o victorie în Grupa A. Gazdele vin după victoria cu Croația, iar Mexicul după succesul cu Camerun. Confruntarea va avea loc pe Estadio Castelao din Fortaleza (capacitate 60.348 de locuri). Învingătoarea va lua o opțiune importantă la câștigarea acestei grupe.

Puțin după miezul nopții, de la ora 01.00, va începe întâlnirea dintre Rusia și Coreea de Sud din Grupa H. Cele două echipe s-au mai întâlnit o singură dată, într-un amical disputat în 2013. Rusia s-a impus atunci cu scorul de 2-1.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns