Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

De Ziua judeţului va fi şi o defilare a cailor de agrement

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Cai de agrement
Cai de agrement

 

Aşa cum am mai scris, pentru acest sfârşit de săptămână sunt programate manifestările reunite sub genericul “Zilele judeţului”. Păstrând în principal scenariul de la ediţia 2013, organizatorii caută să aducă anumite noutăţi, pe care le veţi afla cu siguranţă la momentul potrivit. Până atunci când se va da publicităţii varianta finală a programului, noi vă informăm că potrivit unor surse demne de încredere, din programul sărbătorii nu va lipsi nici o defilare a cailor de agrement.

Sursa din rândul crescătorilor de cai din judeţ ne-a confirmat faptul că ar fi vorba despre scoaterea la paradă a minimum 10 cai, care vor rămâne la dispoziţia iubitorilor de animale mai mult timp.

Din câte am aflat, proprietarii cailor care vor fi scoşi la paradă vor satisface şi plăcerile copiilor. Cei cărora nu le este frică de cai vor avea posibilitatea să se aşeze în şa, eventual să se şi plimbe puţin. Se pare că nu vor lipsi poneii şi o trăsură pentru agrement. Acestea sunt suprizele plăcute oferite sătmărenilor de cei câţiva crescători de cai din Satu Mare. Aşteptăm şi confirmarea Consiliului Judeţean cu privire la cele consemnate mai sus.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns