Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Premierea membrilor Trupei Harag György la Gala de încheiere a stagiunii

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Finala Galei
Finala Galei

În cadrul unui spectacol deosebit de frumos și de distractiv, duminică, 15 iunie, seara, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, a avut loc premierea celor mai meriuoși  membrilor Trupei Harag György.


Chiar dacă sala mare a Casei de Cultură este de două ori mai mare decât sala de spectacol a Teatrului de Nord, sătmărenii iubitori ai artei interpretative au ocupat toate locurile. În cadrul Galei regizate de Bessenyei István au evoluat pe scenă aproape toți actorii secției maghiare,  moderatorii fiind Gál Ágnes și Nagy Orbán. Au fost prezentate melodii, momente lirice, monologuri și scenete predominant distractive, hituri vechi, canțonete, dansuri și șlagăre îndrăgite de operete.
Însă, chiar și așa, în cadrul acestui spectacol foarte vesel, cu care Trupa Harag György a încheiat cea de a 60-a sa stagiune la Satu Mare, realizatorii au găsit momentul potrivit de a aducere aminte.
După cum spunea directorul artistic al secției maghiare a Teatrului de Nord, dramaturgul Bessenyei Gedö István, dacă la începutul stagiunii aniversare au adus un omagiu foșitlor lor colegi și înaintași, actorilor trecuți în eternitate, care acum joacă în trupa cerească, acum la încheiarea acestui an teatral i-au comemorat pe spectatorii lor fideli care au plecat în lumea celor drepți și urmăresc spectacolele lor din loja cerească.
Mai multe în ediția tipărită disponibiă la chioșcurile de ziare sau în ediția electronică (abonament  PDF).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns