Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Spectacol de varietăți și licitație de artă pentru Radu Botar

Posterul licitației
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Afișul spectacolului
Afișul spectacolului

    Seria de spectacole caritabile în beneficiul actorului Radu Botar organizată de Teatrul de Nord sub genericul “5 spectacole pentru o viață” se va încheia joi 19 iunie, de la ora 18, în Sala Mare a Casei de Cultură a Sindicatelor, cu un spectacol de varietăți intitulat “Show must go on”.

Sunt anunțate momente muzicale de toate genurile și haz de necaz cu: Valeriu Doran, Dorin Griguţă și Marcel Mârza (Make) de la Teatrul Municipal Baia Mare, Elena Ivanca și Anca Lăcusteanu de la Teatrul Naţional Cluj-Napoca, Petre Ghimbăşan și Sebastian Lupu de la Teatrul “Regina Maria” Oradea, Cvartetul “Dinu Lipatti” condus de  Danil Răceu, Cvartetul Ielelor și un duet format din Crina Varga și Judit Budean-Mihaly. Amfitrioni vor fi actorii Adriana Vaida și Stelian Roşian.

Biletele pentru spectacol costă 20 de lei și se pot procura de la Agenția de pe strada Horea sau de la Casa de Cultură a Sindicatelor înainte de eveniment.

Licitație de artă în pauza spectacolului

Posterul licitației
Posterul licitației

În pauza spectacolului se organizează o expoziţie de cărţi (cu vânzare) semnate de Cornel Udrea şi o licitaţie de obiecte de artă și lucrări originale oferite de artiști profesioniști. Au contribuit cu opere personale următorii artiști plastici: Aurelian Busuioc, Aurelia Călinescu, Andreia Cismașiu, Stefan Gnandt, Lazin Csaba, Leonard Lup, Maria Olteanu, Cristina Gloria Oprișa, Corneliu Pop, Lia Paul Trifu, Cristina Sabău, Liviu Scripor, Lola Scripor, Maria Zoița Suiugan, Zsuzsa Szemak, Mica Sasu, Valer Sasu, Andrea Tămășan și Vasile Tuns. Evident, toate încasările licitației vor fi și ele oferite valorosului și îndrăgitului actor.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Seară rusă la Filarmonica din Iaşi

Asculta acest articol Sub titlul “Pagini nemuritoare ruseşti” se desfăşoară astăzi, 29 mai 2015, concertul susţinut de Orchestra Filarmonicii “Moldova”