Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Colegiul Național “Mihai Eminescu” are campioni naționali la șah

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

SAMSUNGDe curând, în Olănești s-a desfășurat Campionatul Național Școlar pe echipe mixte la șah (adică patru jucători, dintre care minim o fată). Au participat 17 echipe din mai multe județe ale României, iar pornită ca favorită numărul 8, echipa Colegiului Național “Mihai Eminescu” a realizat surpriza.

A reușit să pună mână pe titlul național la clasele IX-XII. Echipa noastră a fost formată din Ionel Barbul (căpitanul echipei), Lorela Ardelean, Gabriel Șuteu și Darida Maurada. Echipa pregătită de prof. dr. Gheorghe Popdan a înregistrat cinci victorii, o remiză și o înfrângere în cele șapte runde. Pe locul doi s-a situat C.N. Unirea din Târgu Mureș, iar pe trei C.N. Informatica “Tudor Vianu” din București. Printre altele, s-a mai obținut locul 2 la masa 4 prin Darida, locul 3 la masa 1 prin Barbul.

De buna desfășurare a concursului s-a ocupat Marea Maestră Elisbeta Polihroniade, împreună cu echipa de arbitri condusă de arbitrul internațional Radu Cătălin Chirilă, director de turneu Radu Șofran, Ministerul Educației și Învățământului, Federația Română de Șah, Ministerul Tineretului și Sporturilor și Romgaz.

Echipa Colegiului Național “Mihai Eminescu” ține să mulțumească conducerii școlii pentru sprijinul acordat, dar și antrenorilor I.M. Mircea Pavlov și Cătălin Ardelean care au contrivuit și ei la pregătirea tinerilor șahiști sătmăreni.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Situație grea la Dinamo

Asculta acest articol Dinamo are mari probleme financiare, ceea ce a dus la întârzieri salariale către jucători.