Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Loredana Torz din Negreşti-Oaş, premiată la Miss Judeţ Satu Mare

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

LTNO1Tradiţionalul concurs de Miss organizat cu ocazia Zilelor judeţului Satu Mare a avut drept protagoniste 12 tinere, fiecare fiind delegata unei localităţi a judeţului.


Loredana Torz, elevă în clasa a IX-a la Liceul Teoretic din Negreşti-Oaş, a reprezentat cu onoare Negreştiul, obţinând premiul special pentru frumuseţe şi eleganţă din partea organizatorilor concursului, respectiv reprezentanţii Şcolii de Arte din Satu Mare.

Cea mai reuşită coafură

4 (1)Concurenţa a fost mare, fiecare dintre cele 12 participante având numeroşi susţinători atât în faţa scenei, cât şi pe internet, iar Loredana a fost o prezenţă remarcabilă atât prin frumuseţea ei naturală, cât şi prin eleganţa şi gustul cu care şi-a ales ţinutele, coafura şi machiajul. Reprezentanta oraşului Negreşti-Oaş a avut cea mai reuşită coafură a serii, realizată de hair stilistul Adriana Popescu, un nume care s-a făcut repede remarcat datorită coafurilor cu un impact deosebit pe care le creează, precum şi un machiaj profesional ce i-a evidenţiat frumuseţea, realizat după o tehnică de ultimă oră de make-up artistul Alina Marchiş. De asemenea, ţinuta de zi a fost asigurată de designerul vestimentar Monica Ştrango din Satu Mare, iar cea de seară de o casă de modă din Baia Mare. La proba de port popular, Loredana a purtat un costum oşenesc deosebit de valoros, cu motive florale şi cristale swarovsky, lucrat manual.

Cum o vede coordonatoarea

 

3 (1)

„Loredana a fost pur şi simplu o bijuterie, a strălucit pe tot parcursul concursului”, ne spune coordonatoarea ei, Cristina Durău, care îi este şi profesoară de limba franceză. „Ne-am distrat copios când, din cauza emoţiilor şi a muzicii la volum ridicat, Loredana n-a auzit întrebarea prezentatorului care, după ce a felicitat-o că este olimpică naţională la limba franceză, a rugat-o să le transmită celor din pubic că îi iubeşte, iar când ea l-a rugat să repete, se pare că nici el n-a auzit-o, astfel încât s-a creat o încurcătură, iar din public s-a auzit comentariul: „Ce franceză ştie ea, nu ştie nici să spună te iubesc!” A fost cu atât mai amuzant cu cât Loredana vorbeste o franceză impecabilă, ulterior adresând câteva cuvinte, printre care mult aşteptatul Je vous aime tous ! (Vă iubesc pe toţi!)”, ne mai relatează Cristina Durău.
„Pentru mine a fost o onoare să reprezint oraşul Negreşti-Oaş. Ca fiecare dintre concurente, am aspirat la titlul de Miss, însă mă bucur la fel de mult pentru premiul care mi-a fost acordat. Am avut emoţii, dar în acelaşi timp m-am şi distrat. M-am simţit foarte specială când am văzut câţi susţinători am avut atât în faţa scenei, cât şi pe facebook. A fost o experienţă de neuitat, de care îmi voi aminti toată viaţa cu plăcere”, ne spune frumoasa Loredana.

Reprezentanta comunei Racşa

Cristina Durău s-a ocupat şi de concurenta Boje Anamaria, reprezentantă a comunei Racşa, care s-a prezentat foarte bine, obţinând la rândul ei un premiu special pentru frumuseţe şi eleganţă din partea Şcolii de Arte. Anamaria a purtat şi ea un costum oşenesc deosebit, de foarte bună calitate, aducând împreună cu Loredana o notă de culoare autentică din Oaş pe scena sătmăreană.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

3 comentarii

Lasă un răspuns