Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Un tășnădean a intrat cu mașina în șanț

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Duminică, în jurul orei 18,30 poliţiştii rutieri careieni au fost sesizaţi despre faptul că între localităţile Căuaş şi Tăşnad a avut loc un accident de circulaţie.

Deplasându-se la faţa locului oamenii legii au stabilit împrejurările în care s-a produs evenimentul. Un tăşnădean, în vârstă de 23 de ani a condus autoturismul marca BMW şi nu a adaptat viteza la condiţiile de drum iar într-o curbă spre stânga a pirerdut controlul autoturismului răsturnându-se în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de mers.

În urma accidentului a rezultat accidentarea uşoară a conducătorului auto, acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare în vederea efectuării investigaţiilor medicale. În urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost negativ.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

A condus cu 213km/h între Apa şi Iojib

Cinci conducători auto au rămas fără permis, luni în cadrul acţiunilor desfăşurate pe raza municipiului şi a judeţului Satu Mare pentru reducerea riscului rutier şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere . Permisele au fost reţinute pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi efectuarea unor depăşiri neregulamentare. Un belgian a fost prins conduc]nd cu 213 km/h, între localităţile Iojib şi Apa, iar trei persoane au comis infracţiuni rutiere.