Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Remorca unui camion a luat foc la Chereușa

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Vineri, poliţiştii Postului de Poliţie Santău au fost sesizaţi prin SUNAU 112 de către Cristian Z., în vârstă de 36 de ani, despre faptul că în timp ce încărca baloţi de paie de pe un teren situat la marginea localităţii Chereuşa s-a produs un incendiu la autocamionul său.

La faţa locului s-a deplasat şi Garda de Intervenţie Tăşnad din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare care au localizat şi stins incendiul. În urma verificărilor efectuate oamenii legii au stabilit faptul că în incendiu au ars 220 baloţi de paie şi s-a degradat semiremorca autocamionului, cauzându-se un prejudiciu de 6000 lei.  Din primele cercetări s-a stabilit că incendiul a pornit de la un scurt circuit la un cablu electric al semiremorcii. Din fericire nu au rezultat victime omeneşti în urma acestui eveniment.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Mai mulţi şoferii au urcat beţi la volan

În perioada 3-5 august 2012 efective ale serviciului de profil din cadrul inspectoratului precum și lucrători din cadrul politiilor municipale și orășenești au organizat ample acțiuni la nivelul întregului județ pentru prevenirea evenimentelor rutiere.