Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

FC Olimpia a devenit membru al LPF2

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Campionatul Ligii a II-a va începe în 30 august

babutVineri, la Mogoșoaia, a avut loc Adunarea Generală Extraordinară a LPF2, organism care va conduce în viitor, destinele Ligii a II-a la fotbal. Fără oficiali FRF în sală, care nu au onorat invitația, ședința a început cu solicitarea a înscrierii în LPF 2 a încă trei cluburi.

Primul club care a solicitat înscrierea în LPF2 a fost FC Olimpia Satu Mare. Demersurile au fost efectuate de Dan Băbuț, președintele Olimpei fiind cel care a reprezentat clubul sătmărean. Celelalte două cluburi care au solicitat înscrierea au fost FC Voluntari, Şoimii Pâncota, numărul total al echipelor înscrise fiind în momentul de față 16.

În continuare s-a discutat despre organigramă bugete, salarii şi comisiile care ar urma săintre sub jurisdicţa LPF2 și s-a ales Comitetul Executiv. Este alcătuit din: Auraş Braşoveanu – preşedinte, Dan Tulpan (Buză), Ionuţ Ivan (FC Olt) – vicepreşedinţi, Virgil Munteanu (Fortuna), Ştefan Stana (Berceni), Constantin Stancu (Mioveni) şi Bogdan Medrea (CSM Vâlcea). După cum se vede nici un ardelean în conducere. Ceea ce nu e chiar normal.

În ce privește sistemul competițional nu s-a luat o decizie definitivă. Multe decizii viitoare depind de numărul de echipe din campionat. Dacă până pe 15 iulie, data la care se vor termina înscrierile pentru noul sezon, se vor aduna 28 de echipe pentru a face două serii de câte 14.

S-a decis doar că ediția 2014/2015 a campionatului să înceapă în 30 august, vor fi patru echipe retrogradate din fiecare serie și obligativitatea prezenței în teren a doi jucăori U21. Dar toate aceste propuneri trebuie să primescă și girul conducerii FRF.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns