Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

107 familii au primit alimente de la Serviciul de Ajutor Maltez

Voluntarii pregatesc si duc pachetele acasa nevoiasilor
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Voluntarii pregatesc si duc pachetele acasa nevoiasilor
Voluntarii pregatesc si duc pachetele acasa nevoiasilor

Premergător hramului diecezan al Episcopiei Romano-Catolice de Satu Mare, joi, 26 iunie, Serviciul de Ajutor Maltez (SAM) – filiala Satu Mare a distribuit din nou pachete cu alimente pentru familiile asistate.


Au fost împărțite în total 160 de unități de pachete, acest lucru înseamnă că din fiecare produs conține câte o unitate (un kg, un pachet, o conservă, etc.).
Au beneficiat de acest ajutor în total 107 familii, 63 dintre acestea se află în evidența SAM și au fost anchetate social, iar alte 44 sunt familii foarte sărace, ajutate cu caracter temporar. Aceste familii nevoiașe, unele cu mulți copii, altele persoane vârstnice, bolnave, chiar imobilizate la pat, sau cu dizabilități, primesc astfel de ajutoare aproximativ din două în două luni, pe cât posibil în pragul unor evenimente religioase mai importante.
Așa s-a întâmplat și acum, alimentele fiind distribuite înainte de hramului diecezan. Cele 44 de familii care beneficiază de ajutor de urgență primesc câte o unitate de pachet, iar ceilalți 63, conform numărului de membri din fiecare familie.
Mai multe în ediția tipărită disponibiă la chioșcurile de ziare sau în ediția electronică (abonament  PDF).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns