Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ioan M. (26 ani) a furat o căruţă

Sigla Informatia Zilei
Autorul unui furt a fost prins de poliţişti. În acest week-end poliţiştii din Craidorolţ au fost sesizaţi de către un bărbat , în vârstă de 39 de ani ,din localitatea Craidorolţ, despre faptul că sâmbătă noaptea persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinţei sale şi au sustras o căruţă. În urma activităţilor specifice desfăşurate oamenii legii au reuşit identificarea şi prinderea autorului.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Autorul unui furt a fost prins de poliţişti. În acest week-end poliţiştii din Craidorolţ au fost sesizaţi de către un bărbat , în vârstă de 39 de ani ,din localitatea Craidorolţ, despre faptul că sâmbătă noaptea persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinţei sale şi au sustras o căruţă. În urma activităţilor specifice desfăşurate oamenii legii   au reuşit identificarea şi prinderea autorului.

Este vorba de un tânăr, de 26 de ani, Ionel M., care în timpul nopţii de sâmbătă a sustras din curtea neîmprejmuită a părţii vătămate atelajul cauzând un prejudiciu de 1500 lei. În urma identificării acestuia la scurt timp după sesizare prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate. Tânărul este cercetat în stare de libertate. În acest caz poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

“Vânătoarea” de mopedişti continuă

“Vânătoarea” de mopedişti fără permis continuă la Satu Mare şi în ţară. Încă un alt sătmărean a fost depistat luni conducând un moped fără a deţine permis de conducere de nicio categorie.